HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa jälleen uusi Nokia-puhelin? Nyt huhutaan Nokia C30 -mallista

Puhelin on löytynyt HMD Globalin markkinointimateriaaleista.

HMD Global julkaisi vasta reilu kuukausi sitten kuusi uutta Nokia-puhelinta uusittuihin Nokia C-, Nokia G-, ja Nokia X -mallistoihin. Nyt kuitenkin uudet tiedot antavat uutta vihiä tulevasta julkaisusta, sillä huhuissa puhutaan jo Nokia C30 -puhelimesta. Huhtikuun lopulla nettiin vuodettiin kuvia tuntemattomasta Nokia-puhelimesta, joka voi hyvinkin olla Nokia C30.

Nokia C30 on nyt paljastunut myös HTML5-testistä, joka vahvistaa laitteen mallinimen sekä käyttöjärjestelmänä olevan Android 11. Valitettavasti muuta ei testi paljasta puhelimesta, mutta se antaa jälleen uutta vihiä siitä, että Nokia C30 on todella työn alla. Nokia C30:n voidaan olettaa olevan hyvin edullinen Nokia-puhelin, sillä muissa Nokia C -malliston puhelimissa ei ole ollut edes 4G-yhteyksiä tuettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C30 mainittuna HTML5-testissä.

Aikaisemman kuvan perusteella Nokia C30 saattaisi saada muista Nokia-puhelimista hyvin tutun muotoilun, jonka kohokohtana on takaosan pyöreä kamera-alue. Kuvassa puhelimen takaosassa on nähty myös sormenjälkilukija sekä kaiutin. Kuva on paljastanut laitteen yläreunassa olevan myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

HMD Global ei ole itse vahvistanut uusien puhelimien julkaisua, mutta todennäköisesti pian sellainen on luvassa. Todennäköisesti Nokia C30 voidaan julkaista kaikessa hiljaisuudessa yhdessä uusien peruspuhelimien kanssa. Aikaisemmin vuotokuvissa on nähty myös todella edulliseen hintapisteeseen asettuvia Nokia-peruspuhelimia, joita ei ole vielä julkaistu.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD