HMD globalNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa pian Nokia C21 -älypuhelin – saattaa olla tuttu laite uudella nimellä

Nokia C20 on Nokia C21 -puhelimen edeltäjä.

Suomalainen HMD Global paljasti ensimmäisiä tietoja viidestä Yhdysvaltojen markkinoille suunnatusta puhelimesta tammikuun alussa. Globaalisti HMD Global ei ole julkaissut viime aikoina uusia puhelimia, mutta nähtävästi jotain on pian luvassa. Mitään supermielenkiintoista ei valitettavasti suomalaisvalmistajalta ole odotettavissa. Tällä kertaa sertifikaatin on saanut nimittäin Nokia C21 -puhelin, joka saattaa olla varsin tuttu puhelin uudella nimellä.

Nokia C21 -mallinimestä voidaan jo päätellä paljon. Kyseessä on edullinen C-malliston älypuhelin, sillä mallistossa on panostettu alle 150 euron hintapisteeseen. Todennäköisesti Nokia C21 voisi olla vain uudelleen brändätty versio Yhdysvaltojen markkinoille suunnatusta Nokia C200 -puhelimesta. Nokia C21 paljastui Bluetooth-sertifikaatista, jossa laitteen mallinumeroksi on kerrottu TA-1466.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia C21 paljastui Bluetooth-sertifioinnista.

Jos aikaisemmat tiedot Nokia C200 -puhelimesta pitivät paikkansa, niin laitteessa olisi 6,1 tuuman näyttöpaneeli ja 4000 milliampeeritunnin akku. Hinnan Yhdysvalloissa on kerrottu olevan 119 dollaria. Jos Nokia C21 on sama laite, niin odotettavissa on myös samat tiedot globaalisti myytävään varianttiin.

Bluetooth sertifikaatti viittaisi Unisocin kehittämään järjestelmäpiiriin, joka ei ole kovinkaan suuri yllätys tässä hintapisteessä. Valitettavasti mitään muuta ei puhelimesta ole vielä tiedossa.

Varmaa on kuitenkin, että HMD Global tulee julkaisemaan uusia edullisia älypuhelimia pian, mutta viitteitä keskihintaluokan tai huippuluokan laitteista ei ole. Odotettavasti uusia Nokia-puhelimia voitaisiin esitellä MWC-messuilla helmikuun lopulla.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global