XiaomiYleinen

Xiaomi julkistaa Redmi Note 11S -puhelimen myös nimellä POCO M4 Pro (4G) – tulossa lisäksi POCO F4 GT

Redmi Note 11S

Xiaomi julkisti tällä viikolla globaalisti uudet Redmi Note 11 -sarjan älypuhelimet, joita oli yhteensä neljä. Uutuuspuhelimet olivat Redmi Note 11, Redmi Note 11S, Redmi Note 11 Pro ja Redmi Note 11 Pro 5G. Xiaomi on hyödyntämässä samoja puhelimia myös muiden brändiensä kanssa, sillä nyt tuoreimmat tiedot viittaavat ainakin Redmi Note 11S:n saavan toisenkin nimen.

Tietojen mukaan Xiaomi tulisi julkaisemaan Redmi Note 11S -puhelimen myös nimellä POCO M4 Pro (4G). Kyseessä olisi valituille markkinoille suunnattu laite, joten sitä tuskin nähdään laajasti myynnissä. Xiaomi esitteli jo aikaisemmin POCO M4 Pro 5G -puhelimen, joka oli sama laite kuin Kiinassa esitelty Redmi Note 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti POCO M4 Pro (4G) olisi teknisesti täysin samanlainen kuin Redmi Note 11S, mutta ulkoisessa toteutuksessa saattaa olla joitakin muutoksia. Puhelimessa olisi siis 90 hertsin AMOLED-näyttö, MediaTekin kehittämä Helio G96 -järjestelmäpiiri sekä 108 megapikselin neloiskamera. Puhelimessa odotetaan olevan myös 5000 milliampeeritunnin akku ja 33 watin pikalataus.

POCO F4 GT paljastunut sertifikaatista.

Erillisen tiedon mukaan POCO tulee julkaisemaan pian myös POCO F4 GT -puhelimen, joka olisi suora seuraaja viime vuonna nähdylle POCO F3 GT -puhelimelle. Tuleva puhelin on todennäköisesti uudelleen brändätty versio Xiaomin pian julkaistavaksi odotettavasta Redmi K50 -mallistosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan POCO F4 GT -puhelimessa voisi olla esimerkiksi 6,67 tuuman OLED-näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 20:9-kuvasuhde. Tehoista vastaisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Laitteessa on myös kolmoiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta.

POCO F4 GT on siis tulossa, mutta toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan. Todennäköisesti tulevista Poco-brändin laitteista tullaan kuulemaan tulevien viikkojen aikana lisätietoja.

Lähde: Xiaomiui.net, XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi