HMDYleinen

HMD-puhelin vilahti kuvissa – Vahvistus 108 megapikselin kameralle

Suomalainen HMD Global ilmoitti viikonloppuna MWC-messuilla uudesta brändistään, johon tulee osaksi myös HMD-brändätyt puhelimet. Nokia-merkki tulee säilymään myös HMD Global -puhelinten rinnalla normaaliin tapaan. 

HMD ilmoitti tilaisuudessa, että aikoo julkaista heinäkuussa neljä uutta puhelinta, joista ainakin yksi on Barbie-teemainen simpukkapuhelin. Muilta osin mallisto on suurimmaksi osaksi pimennossa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt HMD Globalin X-tilillä on vilautettu kuvaa yhdestä tulevasta HMD Global -puhelimesta. Kuvissa puhelin esiintyy pinkissä sekä mustassa värissä. 

Kuvasta erottuu hienoisesti myös takakamera-alue, josta on zoomaamalla saatu selville kameran tarkkuus. Äärimmäisen suttuisesta merkinnästä paljastuu tarkkaan katsottuna luku 108. Näin ollen jonkin julkaistavan HMD-puhelimen pääkamerana olisi 108 megapikselin sensori. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pääkameran oletettavaa tarkkuutta lukuun ottamatta kuvien perusteella tulevasta puhelimesta ei saada enempää irti. Tällä hetkellä tiedetään, että HMD haluaa panostaa entistä enemmän puhelimien korjattavuuteen, ja se tuleekin olemaan osa heidän uutta strategiaansa.  

Lähde: X, NokiaMob 

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD