NubiaYleinen

ZTE esitteli erittäin edullisen taittuvanäyttöisen puhelimen

Nubia Flip 5G

Kiinalaisen ZTE:n tytäryhtiö Nubia julkisti MWC-messuilla ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa. Nubia Flip 5G on simpukkatyylinen älypuhelin, eli kyseessä on kompaktiin kokoon taittuva laite. Nubia Flip 5G on identtinen viime viikolla emoyhtiön toimesta julkistetun ZTE Libero Flip -puhelimen kanssa. 

Nubia Flip 5G on varustettu 6.9-tuumaisella AMOLED-näytöllä, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta. Puhelimen kannessa on pieni pyöreä 1.43 tuumainen apunäyttö esimerkiksi kameran ja muiden pienohjelmien käyttöön. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Järjestelmäpiiriksi on valikoitunut Qualcommin keskihintainen Snapdragon 7 Gen 1. Järjestelmäpiirin kaverina on 128 gigatavua tallennustilaa ja 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on 4 310 milliampeeritunnin akku, joka tukee 33 watin pikalatausta. 

Nubia Flip 5G on varustettu kahdella kameralla. Pääkameran tarkkuus on 50 megapikseliä ja apuna pääkameralla on kahden megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus on 16 megapikseliä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE:n mukaan Nubia Flip 5G maksaisi 599 dollaria, joka tekisi puhelimesta markkinoiden edullisimman taittuvanäyttöisen puhelimen. Suomessa puhelinta tuskin tullaan koskaan näkemään virallisesti myynnissä jälleenmyyjien valikoimissa. 

Lähde: Nubia.com

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nubia