HonorYleinen

Honor 50 -puhelimista julkaistiin uusi tyylikäs versio – takaosa tyylitelty yrityksen logolla

Honor julkaisi kesäkuussa uudet Honor 50 -sarjan älypuhelimet, joita olivat Honor 50, Honor 50 Pro ja Honor 50 SE. Nyt malliston kärkimalleista on julkaistu uusi ”Honor Code” -väriversio, joka päivittää hieman laitteiden ulkonäköä. Puhelimien tekniikkaan Honor ei ole tehnyt muutoksia, vaan kyseessä on ainoastaan päivitys ulkonäköön.

Honor Code -versio on julkaistu Honor 50- ja Honor 50 Pro -puhelimista. Suurin uudistus on takalasin uusi ilme, jossa on Honor-logon kirjaimia, jotka näyttävät hieman erilaiselta eri valaistusolosuhteissa. Kirjaimia varten takaosaan on toteutettu useita tasoja ja kirjaimet ovat asetettuna hieman eri tasoihin, jotka luovat tyylikkään hohtavuuden ja efektin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimissa on edelleen suuret OLED-näyttöpaneelit, joissa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Honor 50 -puhelimien tehoista on vastaamassa Qualcommin uusi keskihintaluokan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri ja molemmissa malleissa on 108 megapikselin tasoinen neloiskamera. Honor 50 -mallissa on 4300 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 66 watin teholla, mutta Honor 50 Pron 4000 milliampeeritunnin akkua voidaan ladata 100 watin teholla. Tarkemmin puhelimiin voi tutustua aikaisemmassa artikkelissamme tämän linkin takaa.

Toistaiseksi Honor 50 -sarjan puhelimet ovat olleet saatavilla ainoastaan Kiinan markkinoilla. Tuoreimpien tietojen mukaan Honorin toimitusjohtaja George Zhao on sanonut puhelimien tulevan saataville Euroopassa vuoden viimeisellä neljänneksellä, eli loka-joulukuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa uudet Honor Code -versiot ovat tulossa myyntiin 3. syyskuuta lähtien ja hinnat ovat täysin samat kuin muilla Honor 50- ja Honor 50 Pro -sarjan älypuhelimilla. Honor 50 maksaa edullisimmillaan 2699 juania ja Honor 50 Pro vastaavasti 3699 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 354 euroa sekä 485 euroa.

Kiinassa Honor 50- ja Honor 50 Pro -puhelimille on julkaistu myöskin samaan Honor Code -maailmaan sopivat suojakuoret, joissa on samanlainen brändäys takaosassa. Suojakuoret ovat saatavilla mustassa, harmaassa ja oranssissa väriversiossa ja hintaa niillä on 129 juania, eli noin 17 euroa.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor