OnePlusYleinen

Onko OnePlussalta tulossa pian uusi OnePlus Nord AC2 -älypuhelin?

OnePlus Nord CE 5G

Kiinalaisen Oppon tytärbrändin OnePlussan on tiedetty kehittävän jo ensi vuoden uutuuspuhelimia, mutta tänä vuonna on odotettavissa vielä ainakin yksi huipputason OnePlus 9RT -puhelin, mutta myös kahta uutta Nord-malliston puhelinta on huhuissa odotettu. Nyt yhden uuden Nord-malliston puhelimen markkinointinimi on saattanut paljastua sertifiointitiedoista.

Twitterissä vuodoista tunnettu käyttäjä Mukul Sharma on julkaissut kuvakaappauksen, jossa on toistaiseksi julkaisemattoman OnePlus-puhelimen mallinimi. Jos tiedot pitävät paikkansa, niin pian odotettavissa olisi OnePlus Nord AC2 -älypuhelin. Toistaiseksi nimeä enempää puhelimesta ei tiedetä, mutta laitteen pitäisi olla kuitenkin Intiassa valmistettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


OnePlus Nord AC2 kuulostaa hieman erikoiselta älypuhelimen nimeltä, mutta toisaalta OnePlus esitteli jo aikaisemmin tänä vuonna myös OnePlus Nord CE 5G -puhelimen, joka oli niin sanottu ”Core Edition”. Toistaiseksi ”AC” -lisänimen tarkoitusta ei tiedetä. Toki kyseessä saattaa olla myöskin pieni virhe tiedoissa, sillä alkuperäisen OnePlus Nord -puhelimen mallikoodi oli ”AC2003”, joten syystä tai toisesta julkaistuista tiedoista saattaa puuttua myös viimeiset numerot.

Kyseessä saattaa olla täysin uusi OnePlus Nord AC2 -mallinimeä kantava älypuhelin, mutta myös jonkinlainen virheellinen tieto. Tänä vuonna OnePlus on julkaissut jo useita Nord-malliston puhelimia, joita ovat Nord CE 5G, Nord N200 5G sekä Nord 2. Huhuissa on odotettu vielä myös uusittua versiota viime vuonna julkaistusta Nord N10 5G -älypuhelimesta, joka voisi olla viralliselta nimeltään Nord N20 5G.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä ei ole tarkkoja tietoja, milloin OnePlus voisi uusia puhelimia julkaista. Ainakin uutta huipputason OnePlus 9RT -puhelinta on huhuttu vasta lokakuussa, jolloin myös uusia Nord-puhelimia saatetaan nähdä.

Lähde: Twitter (Mukul Sharma)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus