HonorYleinen

Honor 70 -sarjan puhelimien esittely lähenee – ensimmäinen vihjaus uutuuksista julkaistiin

Honor vihjailee jo Honor 70 -puhelimista.

Honor on julkaissut tänään kiinalaisessa Weibo-palvelussa ensimmäisen vihjauksen tulevasta suuresta julkaisusta. Honor on kertonut pian julkaistavan uusi puhelinmallisto ja kyseessä on julkaistun videon perusteella Honor 70 -sarja.

Videolla nähdään paketti, jonka päällä on numero 70, joka on selvä viittaus tulevaan Honor 70 -mallistoon. Honorin mukaan yllätyksiä on luvassa pian, mutta toistaiseksi Honor 70 -sarjan julkaisuajankohtaa ei vielä vahvistettu. Honorin odotetaan julkaisevan puhelimet myöhemmin toukokuussa Kiinassa ja niitä odotetaan kesällä myyntiin globaalisti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 50

Huhuja puhelimista on kuultu jo hieman ja luvassa on tietojen mukaan Honor 70, Honor 70 Pro sekä Honor 70 Pro+. Vasta viime vuonna Honor esitteli Honor 50 -sarjan keväällä Kiinassa ja loppuvuodesta Honor 60 -sarjan. Nähtävästi globaalisti tullaan hyppäämään yhden numeron yli, sillä myyntiin tuotiin vasta syksyllä Honor 50 -puhelin.

Honor 70 -perusmalliin on huhujen mukaan tulossa Qualcommin pian julkaistava Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Lisäksi tarjolla pitäisi olla BOE:n kehittämä OLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Laitteeseen huhutaan lisäksi 108 megapikselin pääkameraa, 8 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa. Akunkesto on 4800 milliampeeritunnin akun varassa ja Honor 70 tarjoaa esimerkiksi 66 watin pikalatauksen, Z-akselisen värinämoottorin ja stereokaiuttimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Pron on huhuttu saavan tehonsa MediaTekin kehittämästä Dimensity 8100 -järjestelmäpiiristä. Näyttö olisi jälleen BOE:n käsialaa ja se perustuu LTPO OLED -tekniikkaan. Näytössä on huhujen mukaan 2600 x 1200 pikselin tarkkuus ja 1-120 hertsin dynaaminen virkistystaajuus. Takaosan kameran odotetaan koostuvan 50 megapikselin optisesta vakautetusta Sony IMX766 -pääkamerasta, 50 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta.

Honor 60

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 70 Pro+ on huhujen mukaan MediaTekin tehokkaaseen Dimensity 9000 -järjestelmäpiiriin perustuva laite. Näytön odotetaan olevan edelleen BOE:n käsialaa ja siinä on 2800 x 1300 pikselin tarkkuus, LTPO-tekniikka (1-120 Hz) sekä 10-bittiset värit. Honor 70 Pro+ tulee saamaan myös 50 megapikselin pääkameran (Sony IMX766 + OIS), 50 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 12 megapikselin telekameran. Puhelimeen on odotettu myös 4600 milliampeeritunnin akkua ja 100 watin pikalatausta.

Tarkemmat tiedot Honor 70 -sarjasta tulevat varmasti varmentumaan ennen julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor