HMD globalNokiaYleinen

Nokia G10 sai Android 12 -päivityksen

Nokia G10

Suomalainen HMD Global jatkaa Android 12 -päivityksen jakelua Nokia-puhelimille, sillä nyt päivitys on saataville keväällä 2021 julkaistulle Nokia G10 -mallille. Aikaisemmin päivitys on tullut jakoon kuudelle puhelimelle, jotka ovat Nokia X20, Nokia X10, Nokia G50, Nokia XR20, Nokia 8.3 5G sekä Nokia 2.4.

Nokia G10 -puhelimelle kyseessä on päivitys, jonka versionumero on V2.210 ja sen mukana toimitaan Android 12:n ohella myös Googlen huhtikuussa 2022 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Kokoa päivityksellä on 2.07 gigatavua, joten pienestä päivityksestä ei ole kyse. Android 12 on toinen Nokia G10 -puhelimelle luvatuista suurista päivityksistä, sillä laite julkaistiin alun perin Android 11 -versiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia G10 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy lataamaan puhelimen asetusvalikon kautta menemällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global