AndroidHonorYleinen

Honor 7X paljastui kokonaisuudessaan juuri ennen julkaisua

Huawei tulee esittelemään Kiinassa huomenna 11. lokakuuta uuden Honor 7X -puhelimensa. Jo nyt ennen virallista julkaisua Honor 7X on paljastunut kokonaisuudessaan Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Tenaa paljastaa muun muassa puhelimen tekniset tiedot sekä muutaman kuvan.

Tenaan tietojen perusteella Honor 7X tulee olemaan hyvin lähellä jo julkaistua Huawei Maimang 6 -puhelinta, mutta ulkoinen olemus on saanut kuitenkin pieniä muutoksia. Puhelin tulee perustumaan 5,93 tuuman 18:9-kuvasuhteen näyttöön, jonka tarkkuus on 2160 x 1080 pikseliä. Tehoista Honor 7X:ssä pitää huolen Huawein oma Kirin 659 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laitteessa on 64 ja 128 gigatavua mallista riippuen, mutta myös tuttuun Huawei-tyyliin puhelimessa on muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 7X:ssä on myös kaksoiskamera, joka koostuu 12 ja 2 megapikselin sensoreista ja etukamera on kooltaan 8 megapikseliä. Akun kooksi on merkattu 3240 milliampeerituntia. Kuvien perusteella puhelin tulisi pääasiassa koostumaan alumiinista ja sormenjälkilukija sijaitsisi takaosassa.

Honor X -malliston puhelimet ovat järjestäen asettuneet 200-300 euron hintaluokkaan, jonka takia myös Honor 7X voisi asettua tähän hintahaarukkaan. Puhelin julkaistaan huomenna 11. lokakuuta Kiinassa, mutta maailmanlaajuisesta julkaisusta ei kuitenkaan toistaiseksi ole tietoja.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android