HuaweiYleinen

Huawei julkaisi kannettavan MateBook X Pro -tietokoneen globaaleille markkinoille

Huawei Matebook X Pro -tietokone Dark Blue värissä.

Kiinalainen Huawei on julkaissut uuden MateBook X Pro (2022) -tietokoneen globaaleille markkinoille, joka edustaa Huawein kannettavien tietokoneiden kärkipäätä.

Tietokone toimitetaan Intelin 12. sukupolven Intel i7-1260P suorittimella, joka on varustettu 12-ytimellä ja 16-säikeellä. Graafisesta suorituskyvystä huolehtii prosessoriin integroitu Intel Iris XE -grafiikkasuoritin. Prosessorin tehonkulutus on korkeintaan 30 wattia. Prosessoria jäähdytetään kahdella tuulettimella sekä VC-imulevyllä. Tietokoneeseen on saatavilla teratavun kokoinen NVMe SSD sekä 16 gigatavua RAM-muistia.

Matebook X Pro -tietokoneen jäähdytysratkaisu.

Matebook X Pron 3:2 kuvasuhteen näytön tarkkuus on 3120 x 2080 pikseliä, eli puhutaan 3K näytöstä. 14.2-tuumainen näyttö tukee 90 hertsin virkistystaajuutta. Näyttö peittää tietokoneen etupuolesta 92.5 prosenttia. Paneeli tukee DCI-P3 ja sRGB värejä. Näyttöä voi käyttää myös sormilla, sillä näyttö tukee samaan aikaan 10 pisteen kosketusta.

Tietoja Huawein Matebook X Pro -kannettavan näytöstä.

Matebook X Pro -tietokoneesta löytyy neljä mikrofonia ja kuusi kaiutinta älykästä äänensyöttöä varten. Huawein mukaan yhtiö on ensimmäinen, joka käyttää tämän kaltaista ominaisuutta kannettavassa tietokoneessa. Matebook X Pro -tietokoneesta löytyy kaksi USB-C-porttia sekä kaksi Thunderbolt 4 -porttia. Näiden lisäksi koneessa on 3.5 millimetrin kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MateBook X Pro on hyvin kevyt, ja se painaa ainoastaan 1.26 kilogrammaa. MateBook X Pro tulee saataville kahdessa värissä, jotka ovat valkoinen ”brocade white”, sekä tumman sininen ”dark blue”. Tietokoneen saatavuudesta tai hinnasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Huawei Matebook X Pron valkoinen väri.

Lähde: Huawei MateBook X Pro -tuotesivu

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei