HonorYleinen

Honor julkaisi kaksi uutta tablettia – tällaisia ovat Honor Pad 6 ja Pad X6

Honor Pad 6

Honor on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa kaksi uutta tablettia, jotka ovat Honor Pad 6 sekä Honor Pad X6. Molemmat asettuvat alempaan hintaluokkaan, mutta tarjoavat silti hyviä ja tuttuja ominaisuuksia. Jo aikaisemmin Honor on esittelyt globaalistikin Honor ViewPad 6 -tabletin, joka on tulossa tarjolle valikoiduilla markkinoilla hieman myöhemmin.

Teknisesti sekä ulkoisesti molemmat uutuustabletit ovat pitkälti samanlaisia, mutta suurin eroavaisuus löytyy näytön koossa sekä tarkkuudessa. Honor Pad 6 tarjoaa 10.1 tuuman suuruisen Full HD -näyttöpaneelin, kun taasen Honor Pad X6 -tabletissa joudutaan tyytymään 9,7 tuuman HD-tasoiseen näyttöön. Tehoista on molemmissa vastaamassa Huawein oma Kirin 710A -järjestelmäpiiri, ja akunkesto on 5100 milliampeeritunnin varassa. Tabletit Honor on varustellut myös USB-C-tyypin latausliittimellä, jonka kautta lataus tapahtuu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad X6

Honor on laittanut tabletteihin 2 megapikselin selfiekameran, kun taasen takaosassa on yksi 5 megapikselin kamera. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 10, jonka päällä hyrrää Honorin oma Magic UI 3.1 -käyttöliittymä. Honor Pad 6 ja Pad X6 tukevat myös Honor Magic Pencil -kosketusnäyttökynää, jolla pystytään helposti tekemään esimerkiksi muistiinpanoja.

Honor Pad 6 on tulossa Kiinassa tarjolle Wi-Fi-versiona edullisimmillaan 3 + 32 gigatavun versiona 1299 juanin hintaan, joka on noin 162 euroa. LTE-versio on myynnissä 4 + 128 gigatavun versiona 1899 juanin hintaan, joka on noin 237 euroa. Honor Pad X6 on taasen tarjolla 3 + 32 gigatavun Wi-Fi-versiona 1099 juanin hintaan, joka on noin 137 euroa. LTE-versio maksaa Kiinassa 3 + 32 gigatavun versiona 1199 juania, joka on noin 150 euroa. Honor ei ole vielä vahvistanut tablettien saatavuutta globaaleilla markkinoilla.

Lähde: Honor Pad 6 -tuotesivu, Honor Pad X6 -tuotesivu (molemmat kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor