LenovoYleinen

Lenovon tuleva Legion Pro -pelipuhelin ensimmäistä kertaa virallisissa kuvissa – tulee saamaan erittäin erikoisen etukameran

Lenovo tulee esittelemään ainakin Kiinan markkinoilla uuden Legion-pelipuhelimen ensi viikolla 22. heinäkuuta samoihin aikoihin kuin Asus julkaisee ROG Phone 3 -pelipuhelimensa. Lenovo Legion on nähty jo aikaisemminkin kuvissa, mutta nyt puhelimesta on julkaistu virallisia tuotekuvia Lenovon omasta toimesta. Lenovo on myös puhunut vain Legion Pro -puhelimesta, eikä tarkkaan ole tiedossa onko myös perusversio tulossa.

Kuvista nähdään puhelimen erikoinen ulkoinen toteutus, joka on hyvin erilainen kuin aikaisemmin nähnyt laitteet. Ulkoisesti Legion Pro on hyvin pelihenkinen, mutta toteutuksessa on otettu huomioon myös se, että laitetta käytetään pääasiassa vaakatasossa. Esimerkiksi takaosan kamerat ovat keskitetysti, jonka lisäksi etuosan kamera on toteutettu pop-up-ratkaisulla, joka tulee esillä puhelimen vasemmasta kyljestä. Vastaavaa etukameratoteutusta ei ole aikaisemmin älypuhelimissa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimessa olisi 20 megapikselin tasoinen etukamera, kun taasen takaosan kamera koostuu kahdesta sensorista, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, joka mahdollistaa modeeminsa ansiosta tuen myös 5G-yhteyksille. Tarkkaan ei ole tiedossa puhelimen näytön kokoa, mutta sen pitäisi olla OLED-tekniikkaan pohjautuva, jossa on myös 144 hertsin virkistystaajuus.

Lenovo tulee käyttämään puhelimessa todennäköisesti myös uutta tehokasta 90 watin pikalatausta, jonka toteutus on vielä hieman hämäränpeitossa. Puhelimessa on nimittäin kaksi USB-C-tyypin latausliitintä, joilla molemmilla pitäisi olla mahdollista ladata puhelinta. Äänentoistosta tulee vastaamaan stereokaiuttimet, joiden pitäisi tarjota vaikuttava äänikokemus.

Valitettavasti vielä ei ole tiedossa, onko Lenovo aikeissa julkaista Legion Pro -puhelinta ollenkaan Kiinan ulkopuolisella markkinoilla. Kiinassa puhelin julkaistaan 22. heinäkuuta, joten jo ensi viikolla puhelimen kaikki tiedot varmistuvat.

Lähde: JD.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo