SonyYleinen

Sony Xperia 1 II -5G-puhelimen toimitukset alkoivat Suomessa tänään

Sony aloitti ottamaan ennakkotilauksia vastaan uudesta Xperia 1 II -puhelimesta jälleenmyyjiensä kautta kesäkuun alussa ja tänään 22. kesäkuuta puhelimen toimitukset ovat alkaneet. Sonyn tuorein Xperia 1 II -huippupuhelin maksaa Suomessa 1199 euroa, joten kyseessä on laite, joka kamppailee samassa hintapisteessä Samsungin, Motorolan ja Huawein uutuuspuhelimien kanssa.

Xperia 1 II -puhelin on varusteltuna muun muassa 6,5 tuuman suuruisella 4K HDR OLED -näytöllä, jossa on 21:9-kuvasuhde. Puhelimessa on myös Alpha-kameroista tuttuja tekniikoita kolmoiskamerajärjestelmässä. Tehoista on vastaamassa tämän hetken tehokkain Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joka takaa nopeat 5G-yhteydet.

Uutuuspuhelimen jälleenmyyjät löytyvät muun muassa alapuolella olevan Hintaseuranta.fi -palvelun linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sony on tuonut tänä vuonna myyntiin aikaisemmin jo edullisemman Xperia L4 -mallinimellä tunnetun 199 euroa maksavan älypuhelimen. Lisäksi Sony on tuonut myyntiin keskihintaisen Xperia 10 II -puhelimen, joka maksaa 369 euroa. Nyt Xperia 1 II on Sonyn tuorein huippupuhelin sekä tarjoaa tuoreimpia tekniikoita. Lisätietoja Xperia 1 II -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony