HonorYleinen

Honor vahvisti: 28. helmikuuta julkaistaan uudet Honor Magic 4 -sarjan lippulaivapuhelimet

Honor Magic 4 -puhelimet julkaistaan MWC-messuilla.

Honor kertoi jo pari viikkoa sitten järjestävänsä MWC 2022 -messuilla suuren julkaisutilaisuuden, jossa tullaan näkemään uusia tuotteita myös Euroopan markkinoille. Tänään Honor on avannut hieman lisää tilaisuuden antimista, sillä tilaisuudessa esitellään Honor Magic 4 -sarjan lippulaivapuhelimet.

Tänään Honor on julkaissut 10 sekunnin mittaisen uuden teaser-videon, jossa dramaattisen taustaäänen siivittämänä vahvistetaan Honor Magic 4 -sarjan julkaisu sekä yksi laitteen kameroista. Nähtävästi kyseessä on jonkinlainen periskooppikamera, sillä kuvassa on esillä kulmikkaampi linssi kuin normaalissa kamerassa. Oikeastaan mitään muuta Honor ei tällä kertaa ole vahvistanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Honor on myös vahvistanut tilaisuudessa nähtävän uuteen Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuva laite, joten tehopiiri saattaa löytyä Magic 4 -malliston puhelimista. Sillä saatettiin viitata myös Honor Magic V -puhelimeen, joka esiteltiin jo Kiinan markkinoille tammikuussa. Globaalisti taittuvanäyttöisen puhelimen julkaisua Honor ei ole vielä vahvistanut.

Honor puhuu tulossa olevan ”sarja”, joten Magic 4 -puhelimia on lupa odottaa useampia. Viime vuonna yhtiö julkaisi jo Magic 3 -sarjan, joka koostui Magic 3-, Magic 3 Pro- ja Magic 3 Pro+ -puhelimista.

Globaalisti Honor palasi älypuhelinmarkkinoille viime syksynä julkaisemalla Honor 50 -puhelimen. Kiinassa Honorin paluu on ollut kuitenkin nopeampaa, sillä yhtiö on esitellyt hiljattain muun muassa Honor 60 -sarjan puhelimet, uuden Watch GS 3 -älykellon ja monia Honor X30 -malliston edullisempia puhelimia. Vuoden 2022 on odotettu olevan Honorille tärkeä vuosi globaaleilla markkinoilla, sillä yhtiö pystyy vihdoin tuomaan laitteita tarjolle Googlen palveluilla ja 5G-yhteyksillä.

Honor tulee todennäköisesti vihjailemaan uutuuslaitteistaan enemmän lähempänä julkaisua. Honorin tänään julkaiseman teaser-videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor