HonorYleinen

Honorilta tulossa pian edullinen ja tyylikäs Honor Play 40 Plus – tekniset tiedot vuodon kohteena

Tältä näyttää todennäköisesti Honor Play 40 Plus.

Honorilta on tulossa pian uusi Honor Play 40 Plus -älypuhelin, joka on seuraaja Honor Play 30 Plus -puhelimelle. Samainen puhelin nähtiin globaalisti myynnissä hieman muunneltuna Honor X7 -mallinimellä. Honor Play 40 Plus on nyt tuoreen vuoden kohteena ja samalla meillä on nyt ensimmäinen vilaus julkaisemattoman puhelimen muotoiluun.

Kiinasta kantautuvan huhun mukaan Honor Play 40 Plus tulee saamaan HD+ -tasoisen näytön, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi vuoto kertoo tehoista vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin. Akku tulee olemaan kooltaan 6000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 22,5 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 40 Plussassa kerrotaan olevan myös 5 megapikselin tasoinen selfiekamera. Takaosaan on tulossa 50 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin toinen kamera. Teknisien tietojen valossa Honor Play 40 Plus olisi hyvin pitkälti identtinen edeltäjänsä kanssa.

Lisäksi meillä on Honorin virallinen tuotekuva, jossa arvellaan esiintyvän Honor Play 40 Plus -puhelimen. Muotoilun nähdään uutuuspuhelimessa olevan lähes identtinen Honor Play 30 Plussan kanssa, mutta takaosan kamera-alueeseen on saatu hieman enemmän ilmettä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita nähdään takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat omissa ulkonevissa ympyröissään. Kameroiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa on pisaramainen lovitoteutus. Kuva paljastaa puhelimessa olevan myös kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija. Väriversiot ovat ainakin violetti sekä sininen.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Honor Play 40 Plus voitaisiin julkaista. Odotettavasti kovin kauaa julkaisua ei tarvitse odottaa ainakaan Kiinan markkinoilla.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor