HonorYleinen

Honorilta tulossa yllätysuutuus Honor 90 -mallistoon globaaleille markkinoille

Honor X7b

Honor näyttää valmistelevan uutta jäsentä Honor 90 -mallistoon, jollaista yhtiöltä ei ole itsenäistymisen jälkeen numerosarjassa nähty. Aikaisemmin mallisto on koostunut Kiinassa Honor 90, Honor 90 Pro ja Honor 90 GT -malleista ja globaalisti vain Honor 90– ja Honor 90 Lite -puhelimista. Globaalisti on myös kolmas jäsen tulossa mukaan.

Kyseessä on Honor 90 Smart, joka tulee nähtävästi asettumaan vieläkin edullisempaan hintapisteeseen kuin Honor 90 Lite. Honor 90 Smart tullaan julkistamaan valituilla markkinoilla myös nimellä Honor X7b 5G, eli kyse on samalla 5G-versiosta aikaisemmin esitellylle Honor X7b -puhelimelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 90 Smart ja Honor X7b 5G mainittu Bluetooth-sertifioinnissa.

Honor ei ole puhelimista kertonut vielä mitään, mutta ne ovat paljastuneet useista sertifiointitietokannoista. Puhelimien mallikoodeja ovat ”CLK-NX1”, ”CLK-NX2” ja ”CLK-NX3”, joten kyse on samasta laitteesta kuin Kiinassa esitelty Honor Play 50 Plus. Myös Honor X7b tunnetaan CLK-mallikoodilla, joten Honor on todennäköisesti tulossa pääosin vain vaihtamaan järjestelmäpiirin 5G-malliin.

Toistaiseksi Honor X7b 5G- ja Honor 90 Smart -puhelimien tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Play 50 Plus

Odotettavasti puhelimissa olisi 6,8 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista voisi vastata MediaTekin kehittämä Dimensity 6020 -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen 5G-yhteyksille.

Honor Play 50 Plus -puhelimen takaosassa on kaksi kameraa, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Globaalisti Honor on yleensä lisännyt yhden kameran lisää, ja se voisi olla esimerkiksi ultralaajakulma- tai makrokamera. Puhelimessa on Kiinassa myös 6000 milliampeeritunnin akku sekä 35 watin pikalataus.

Lähde: Bluetooth SIG

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor