HTCYleinen

HTC tuomassa Wildfire-malliston puhelimet takaisin markkinoille

HTC Wildfire S

Venäjältä kantautuvien tietojen mukaan HTC olisi valmistelemassa vuonna 2010 julkaistun Wildfire-älypuhelinmalliston tuomista uudelleen markkinoille. HTC:n tarkoituksena oli tuoda jo kertaalleen hylätty mallisto takaisin markkinoille vuonna 2015, mutta syystä tai toisesta useassa paikassa sertifioitua Wildfire 5 -puhelinta ei koskaan julkaistu.

Nyt Venäjällä on rekisteröity lukuisia Wildfire-puhelimia, jotka ovat tulleet ilmi ECE:n tietokannasta. Tietojen perustella luvassa olisi täysi mallisto uusia puhelimia, jotka ovat mallinimiltään, Wildfire E, Wildfire E Plus, Wildfire E1, Wildfire E1 Plus, Wildfire E2, Wildfire E2 Plus, Wildfire E3, Wildfire E3 Plus, Wildfire R ja Wildfire R Plus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole mitään tietoa, miten edellä mainitut puhelimet tulevat eroamaan toisistaan. Kaikkien puhelimien valmistajaksi on mainittu Fortune Ship, eikä itse HTC. Fortune Ship on monille tuntematon valmistaja, mutta se vastaa muun muassa kestävärakenteisien Poptel-puhelimien valmistuksesta. Todennäköisesti HTC Wildfire -puhelimet tulevat olemaan edullisia älypuhelimia.

Lähde: Mobiltelefon.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC