HuaweiYleinen

Huawei esittelee Mate Xs 2 -puhelimen ja paljon muita uutuuksia globaalisti 18. toukokuuta

Huawei on vahvistanut vihdoin virallisesti, että yhtiö tulee järjestämään globaalin lanseeraustilaisuuden 18. toukokuuta. Kyseessä on erityisesti Eurooppaan suunnattu julkaisu, jossa odotetaan nähtävän useita uusia tuotteita, joista osan Huawei on itsekin jo vahvistanut.

Viime kuussa Kiinassa Huawei esitteli jo muun muassa taittuvanäyttöisen Mate Xs 2 -puhelimen, Watch GT 3 Pro -älykellot sekä Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Samoja tuotteita odotetaan myös Euroopan markkinoille ensi viikolla. Huawei on myös itse vahvistanut Mate Xs 2:n esittelyn tapahtuvan Euroopassa kyseisenä päivänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mate Xs 2 on uuden sukupolven taittuvanäyttöinen puhelin, jossa on ulkopuolella taittuva näyttö. Huawei hyödyntää siinä 7,8 tuuman kokoista OLED-näyttöä, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi laitteessa on Snapdragon 888 4G -järjestelmäpiiri, 4600 milliampeeritunnin akku sekä 50 megapikselin kolmoiskamera. Tarkemmin Huawei Mate Xs 2 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Watch GT 3 Pro -älykellot ovat Huawein uudet premium-kellot, joissa on panostettu tyylikkyyteen ja materiaaleihin. Huawei on julkaissut kellosta kaksi versiota, jotka ovat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen versio sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Huawein mukaan uutuuskello yhdistää modernin teknologian klassiseen tyyliin. Tarkemmin kelloihin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkat tiedot tilaisuuden antimista paljastuvat kuitenkin jo ensi viikolla, joten kovin kauaa ei tarvitse odottaa. Tilaisuus on siis 18. toukokuuta kello 15 Suomen aikaan.


Lähde: Twitter (Huawei Mobile)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei