HuaweiYleinen

Huawei esittelee Nova 5i Pro -älypuhelimen 26. heinäkuuta Kiinassa

Huawei tulee esittelemään uuden Nova 5i Pro -älypuhelimen vielä tällä viikolla Kiinan markkinoilla. Huawei on julkaissut puhelimesta teaser-videon, joka vahvistaa laitteen tärkeimpiä teknisiä tietoja, joita on nähty jo huhuissa. Lisäksi Huawei julkaisi ensimmäistä kertaa virallisesti kuvan, jossa Nova 5i Pro on esillä kokonaisuudessaan.

Video vahvistaa puhelimessa olevan muun muassa 32 megapikselin etukameran, joka löytyy näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta reiästä. Lisäksi takaosassa on neloiskamera, joka on varusteltu 48 megapikselin pääkameralla sekä tekoälyominaisuuksilla. Huawei on vahvistanut myös uuden Kirin 810 -järjestelmäpiirin, normaalin sormenjälkilukijan sekä USB-C-tyypin latausliittimen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvakaappauksia Huawein julkaisemalta teaser-videolta.

Aikaisempien vuotojen mukaan Nova 5i Pro tulee saamaan muun muassa 6,26 tuuman Full HD+ -tasoisen kosketusnäytön, jossa on kamerareikä. Takaosassa puhelimessa on neloiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä mahdollisesti 8 megapikselin laajakulmakamerasta. Kaksi muuta kameraa ovat tarkkuudeltaan 2 megapikseliä, joista toinen on syvyysterävyyssensori ja toinen makrokamera. Puhelimessa odotetaan olevan 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä sisäistä tallennustilaa löytyy 128 tai 256 gigatavua. Akun kooksi tiedot vahvistavat 4000 milliampeerituntia ja puhelin tukee myös 20 watin pikalatausta.

Huawei on nyt vahvistanut, että Nova 5i Pro -puhelin tullaan julkaisemaan Kiinassa 26. heinäkuuta, eli kuluvan viikon perjantaina. Puhelinta odotetaan Euroopassa myyntiin Huawei Mate 30 Lite -mallinimellä syksyllä.

Lähde: Huawei Device (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei