HuaweiYleinen

Huawei esitteli myös 2095 euroa maksavan Porsche Design Huawei Mate30 RS -puhelimen

Huawei esitteli tänään Mate30- ja Mate30 Pro -puhelimien rinnalla myöskin ennakkoon odotetun Porsche Design Huawei Mate30 RS -puhelimen. Kyseessä on erikoisversio Mate30 Pro -puhelimesta ja myös hintalappu on lähes tuplattu.

Porsche Design Huawei Mate30 RS on saanut täysin uudenlaisen takaosan suunnittelun, joka koostuu lasista sekä tyylikkäästä nahasta. Lasiosa löytyy pystysuunnassa takaosan keskeltä ja loput takaosasta on joko punaista tai mustaa nahkaa. Puhelimen takaosassa on myöskin Porsche Design -logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti erikoisversiossa ei ole juurikaan muutoksia. Tehoista on vastaamassa Huawein tuorein Kirin 990 5G -järjestelmäpiiri, joka tarkoittaa laitteessa olevan myös tuki 5G-yhteyksille. RAM-muistia Porsche Design Huawei Mate30 RS on saanut huimat 12 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on mukavat 512 gigatavua. Muuten kyseessä on täysin sama laite kuin Mate30 Pro, josta voi lukea lisää aikaisemmasta artikkelistamme.

Huawei kertoi Mate30 RS -version tulevan myyntiin Euroopassa keskimäärin 2095 euron hintaisena. Puhelimen saatavuudesta ei kuitenkaan kerrottu.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei