HuaweiSponsoroitu

Huawein saumaton ekosysteemi on kehitetty etätyöskentelyä ajatellen – nämä ovat parhaat laitteet kotona työskentelyyn

Etätyöskentelyn suosio on ollut vahvassa kasvussa viime vuosina, jonka seurauksena myös entistä paremmat työskentelyvälineet ovat suuremmassa roolissa kuin koskaan aikaisemmin. Huawei on panostanut viime aikoina vahvasti omaan ekosysteemiinsä Suomessa, ja yhtiön monipuoliset älytuotteet ovat etätyöskentelijän parhaita kavereita.

Huawein laaja tuotevalikoima mahdollistaa tehokkaan ja samalla terveellisen työskentelyn myös etänä esimerkiksi kotoa käsin. Huawein laadukkaat MateBook-tietokoneet yhdistettynä älykkäisiin MateView-näyttöihin antavat enemmän työskentelytilaa. FreeBuds-kuulokkeet mahdollistavat melunvaimennuksen avulla työskentelyn ilman häiriöitä ja monipuoliset älykellot seuraavat terveyttä kattavilla ominaisuuksillaan. Samalla Huawein verkkolaitteet huolehtivat laitteiden katkeamattomasta verkkoyhteydestä.

Huawein kattavaan tuotevalikoimaan voi tutustua yhtiön sivuilta tämän linkin takaa.

Huawein MateBook-läppärit ja MateView-näytöt ovat erottamaton parin

Etätyöskentelyssä tärkeää on joustavuus ja liikutettavuus. Huawei tarjoaa monipuolisia kannettavia MateBook-tietokoneita, jotka ovat kevyitä ja helposti mukana pidettäviä. Huawein tietokoneita yhdistää keveyden ja tyylikkyyden ohella myös tehokas suorituskyky, joka riittää mainiosti jokapäiväiseen työskentelyyn tai esimerkiksi opiskeluun.

Tietokoneissa on myös Windows-käyttöjärjestelmä, jossa on Huawein kehittyneitä ohjelmistollisia optimointeja laitteiden välisen yhteistyön parantamiseksi. Yksi näistä ominaisuusista kantaa nimeä Super Device, joka on saatavilla PC-tietokoneilla helppokäyttöisenä käyttöliittymänä, ja se mahdollistaa esimerkiksi nopean pääsyn puhelimen valokuviin tai ruutujen yhdistämiseen esityksiä varten. Tietokoneen hallintapaneelista avautuvassa näkymässä laitteita voi yhdistää intuitiivisesti raahaamalla ne tietokonetta kohti, ja samassa ryhmässä olevat laitteet voivat hyötyä toistensa ominaisuuksista.

Pop-Up Pairing -ominaisuuden avulla Huawei-tietokone voi myös hetkessä luoda yhteyden Huawein langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimiin, Bluetooth-hiiriin ja -näppäimistöihin tai tulostimiin. Huawein parannukset ohjelmistossa rikastuttavat käyttökokemusta ja tekevät laitteiden välillä liikkumisen saumattomaksi ja älykkääksi.

Huawein tietokoneita on tarjolla Suomessa useita, joista yksi tuoreimmista on tyylikkäällä ja kevyellä metallirungolla varusteltu Huawei MateBook 14s. MateBook 14s on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä moneen tarpeeseen, ja sillä onnistuvat raskaampienkin sovelluksien käyttäminen. Huawei on laittanut kannettavaan tietokoneeseen muun muassa 11. sukupolven Intel Core -suorittimen, yhden teratavun suuruisen SSD-tallennustilan sekä sulavan 90 hertsin kosketusnäytön.

Lisätietoja Huawei MateBook 14s -tietokoneesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Huawei MateView on tyylikkään minimalistisesti muotoiltu ammattilaistason näyttö, joka on kooltaan 28,2 tuumaa. Näytössä on 3:2-kuvasuhde sekä korkea 3840 x 2560 pikselin tarkkuus. Näytön kuvasuhde on optimoitu tehokasta työskentelyä varten, sillä sen avulla saadaan helposti esimerkiksi kaksi ikkunaa auki samaan aikaan näyttäen selvästi normaalia enemmän sisältöä.

Kaikki näytöt on kalibroitu ammattimaisesti suoraan tehtaalla tarkan värintoiston takaamiseksi. MateView saavuttaa sRGB-tilassa väritarkkuusarvon ΔE <1 ja DCI-P3-tilassa arvon ΔE <2. Näyttö on myös VESA DisplayHDR 400 -sertifioitu, eli käyttäjät näkevät helposti kaikki yksityiskohdat myös ruudulla näkyvän kuvan pimeämmiltä alueilta. MateView-näyttö on saanut myös TÜV Rheinland Low Blue Light- ja Flicker Free -sertifikaatit. Näyttö ei siis rasita silmiä edes pidemmässä käytössä, sillä haitallinen sininen valo on saatu minimoitua.

MateView on monella tavalla älykäs näyttö, sillä Huawei on tuonut mukaan monia innovatiivisia ratkaisuja. Näyttö tukee langallisten yhteyksien lisäksi myös langattomia yhteyksiä älypuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin. Suoraan Huawei MateView -näyttöön yhdistettyä hiirtä ja näppäimistöä on myös mahdollista käyttää tekstinsyöttöön ja navigointiin näyttöön yhdistetyillä laitteilla, kuten kannettavilla tietokoneilla ja älypuhelimilla.

Huawein kannettaviin tietokoneisiin voi käydä tutustumassa tarkemmin Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa ja vastaavasti monipuolisiin MateView-näyttöihin tämän linkin takaa. MateView-näytön suositushinta on 699 euroa.

Yhteydet kuntoon Huawei WiFi Mesh 7 -reitittimien avulla

Kannettava tietokone ja muut älylaitteet vaativat tehokasta työskentelyä ajatellen myös häiriöttömän verkkoyhteyden. Huawein uusien WiFi Mesh 7 -reitittimen avulla saadaan kattava verkkoyhteys kotiin, eikä yhteys katkea työskentelysijaintia muutettaessa. Koko kodin kattavan langattoman verkon ansiosta ei tarvitse aina työskennellä työpöydän ääressä, vaan MateBook-läppärin voi ottaa mukaan esimerkiksi sohvalle.

Huawei WiFi Mesh 7 tukee jopa 6 600 Mbit/s:n nopeuksia, mikä mahdollistaa esimerkiksi sujuvan 8K-median suoratoiston. Lisäksi reititin on varustettu kahdeksalla tehokkaalla signaalinvahvistimella, joista jokainen käsittelee tiettyä taajuusaluetta. Tämän ansiosta yksi Huawei WiFi Mesh 7 -yksikkö voi tarjota Wi-Fi-peiton noin 278 neliömetriin asti. Käyttäjät voivat myös yhdistää kaksi älykästä reititintä muodostaakseen mesh-verkon, joka tarjoaa peittoalueen noin 550 neliömetrin alueelle.

Reitittimien asennus on tehty helpoksi, sillä yksinkertaiset vaiheet löytyvät Huawei AI Life -sovelluksen kautta. WiFi Mesh 7 -reitittimessä on myös neljä WAN/LAN -porttia, joiden ansiosta käyttäjät voivat kytkeä WAN- ja LAN-Ethernet-kaapelinsa mihin tahansa porttiin asennuksen aikana. One-Touch Connectin avulla käyttäjät voivat yhdistää älypuhelimensa mesh-verkkoon turvallisesti yhdellä napautuksella, jolloin verkkoyhteys on helppo jakaa esimerkiksi vieraille ilman tarvetta jakaa verkon salasanaa.

WiFi Mesh 7 tukee myös kehittynyttä HarmonyOS Mesh+ -järjestelmää, jonka avulla käyttäjät voivat hyödyntää suurta teoreettista nopeutta maksimoimalla kaistanleveyden käytön ja suorituskyvyn. Reititin ei ainoastaan tarjoa poikkeuksellisia nopeuksia, vaan se myös lisää verkon tehokkuutta 17 prosentilla. HarmonyOS Mesh+ varmistaa Super Seamless Roamingin -ominaisuuden ja vain 50 ms:n vaihtoviiveen avulla, että käyttäjä on vapaa liikkumaan kotonaan laitteidensa kanssa verkon laadusta tinkimättä. Reititin tukee myös Load Balancing -toimintoa liikenteen ohjaamiseksi nopealta kanavalta muille taajuusalueille, mikä estää verkon ruuhkautumista.

Huawei WiFi Mesh 7 maksaa yksittäisenä laitteena 249 euroa tai kahden laitteen paketissa 449 euroa. Tutustu Huawei WiFi Mesh 7 -reitittimeen tarkemmin Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa.

Keskity työskentelyyn Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeilla

Huawein kannettavan tietokoneen sekä laadukkaan MateView-näytön ohella etätyöskentelyä voidaan tehostaa Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeilla, joissa on alan johtava melunvaimennus. Kuulokkeet pystyvät suodattamaan melua jopa 47 desibelin verran, joten ylimääräiset häiriöt saadaan kotiympäristössä suodatettua lähes kokonaan pois.

Voit siis uppoutua täysin työntekoon ilman häiriöitä ja samalla kuunnella lempimusiikkiasi. Huawei on suunnitellut FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tarjoamaan erinomaisen äänenlaadun. Kuulokkeiden 11 millimetrin kokoinen nelimagneettinen dynaaminen kaiutinelementti antaa 30 prosenttia enemmän tehoa edelliseen malliin verrattuna synnyttäen 14 hertsin bassoäänen. Kuulokkeista löytyy siis bassoa, mutta samalla ne pystyvät toistamaan korkeatkin yksityiskohdat erittäin selvästi. Äänenlaatu on viritetty arvostetun ranskalaisen äänitekniikkayhtiö Devialetin kanssa.

FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden tarjoama äänenlaatu on loistava myös esimerkiksi etäpalavereita varten. Ääni on kristallinkirkas ja samalla kuulokkeiden kolmen mikrofonin avulla käyttäjän ääni saadaan selvänä vastaanottajalle.

Tiesitkö? Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeiden ääniteknologioita on kehitetty Suomessa. Lue lisää aikaisemmasta artikkelistamme.

Huolella suunnitellun rakenteen ja mukana toimitettavien eri kokoisten silikonitulppien ansiosta Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeita on miellyttävää käyttää pitkiäkin aikoja. Monet muut kuulokkeet saattavat rasittaa korvia, mutta FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet erottuvat joukosta Huawein ammattitaitoisen tuotekehityksen ansiosta. Kuulokkeet painavat esimerkiksi vain 6,1 grammaa, joka parantaa käyttömukavuutta.

Kuulokkeet on suunniteltu käytettäväksi pitkään suurien akkujen ansiosta. Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet tarjoavat latauskotelon kanssa jopa 30 tunnin käyttöajan, joten akku kestää helposti useamman työpäivän. Kuulokkeet latautuvat nopeasti latauskotelossa esimerkiksi luonaan aikana, ja latauskoteloa voidaan ladata helposti esimerkiksi langattoman latauksen avulla.

Kuulokkeista tekee etätyöläisen parhaan kumppanin myös saumaton tuki kahteen laitteeseen samaan aikaan. Kuulokkeita pystyy käyttämään esimerkiksi MateBook-läppärissä ja puhelimessa samaan aikaan. Voit kuunnella musiikkia tietokoneelta ja vastata puhelimella puheluun käyttäen jatkuvasti samoja kuulokkeita ilman erillistä yhdistämistä. Laadukkaan Bluetooth-yhteyden ansiosta FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet eivät kadota yhteyttä, joka antaa paljon vapauksia liikkua etätyöpäivän aikana.

Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet ovat myynnissä Suomessa 199 euron suositushintaan. Kuulokkeet ovat saatavilla kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat keraaminen valkoinen, huurteinen hopea ja hopeansininen. Tarkemmin Huawei FreeBuds Pro 2 -kuulokkeisiin voi tutustua Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa.

Huawei Watch D pitää huolen terveydestä työpäivän aikana

Etätyöskentely mahdollistaa myös paljon vapauksia liikkumiselle, mutta toisinaan töihin saattaa keskittyä unohtaen ajankulun. Onneksi Huawei on kehittänyt monipuolisia puettavia laitteita oman terveyden seurantaan, jotka muistuttavat pitämään taukoja. Yksi erinomainen laite tähän tarkoitukseen on upouusi verenpaineen mittauksella varusteltu Huawei Watch D -älykello.

Pitkät työpäivät ja paikallaan oleminen tietokoneen ruutua katsellessa tuovat haasteita terveydelle, jonka takia omasta terveydestä kannattaa huolehtia. Huawei Watch D -älykello on loistava terveyskumppani kiireisen arjen keskelle. Työpäivän aikana kello muistuttaa liikkumaan, jos on ollut paikallaan liian kauan.

Huawei Watch D pystyy myös seuraamaan stressiä. Stressi pystyy aiheuttamaan monenlaisia oireita, kuten päänsärkyä, huimausta, ahdistuneisuutta ja esimerkiksi verenpaineen nousua. Stressinseurannan avulla käyttäjät voivat tarkkailla ja hallita omaa stressiä. Huawei Watch D:n hengitysharjoitustoiminnolla käyttäjät voivat rauhoittaa mieltään ja vähentämään stressiä jopa kesken työpäivän esimerkiksi palavereiden välissä.

Verenpainetta käyttäjät voivat seurata Huawei Watch D -älykellolla, sillä kyseessä on ensimmäinen Huawein kello, joka tarjoaa kyseisen toiminnon. Huawei Watch D -älykellon sisällään pitämän tarkan paineanturin, minipumpun sekä mansetin ansiosta laite yltää verenpainemittauksessa ±3 mmHg:n virhemarginaaliin ja mahdollistaa luotettavan verenpaineen mittauksen missä ja milloin tahansa. Kello on varusteltu myös EKG-toiminnolla, joka laajentaa terveystoiminnallisuuksia.

Vinkki: Ota käyttöön urheilulääkäri Pippa Laukan tärpit sydämen ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Lue lisää aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Huawei Watch D helpottaa kiireisen työpäivän jälkeen palautumaan ja sen avulla pystyy seuraamaan myös omia urheilusuorituksia kattavasti. Kello tukee tieteellistä unen seurantaa, joka on tärkeä mittari päivästä palautumisessa. Kellossa on tuki veren happipitoisuuden mittaukselle sekä ihon lämpötilan seurannalle, joten käyttäjät saavat todella kattavan kuvan terveydestään. Urheilusuorituksia voidaan seurata tarkasti, sillä käytettävissä on yli 70 urheilutilaa.

Kellon käyttäjät voivat myös oikeasti nauttia tarjolla olevista toiminnoista pitkän akunkeston ansiosta. Huawei Watch D:n suuri akku takaa jopa 7 päivän mittaisen käyttöajan. Huawei helpottaa kellon käyttöä langattomalla latauksella, joten Huawei Watch D ei tarvitse mitään erikoista laturia ja lataus onnistuu esimerkiksi puhelimella. Helposta käytöstä puheen ollen, Huawei Watch D tukee laajasti erilaisia puhelimia, sillä tuki löytyy Android- ja iOS-laitteille.

Suomessa Huawei Watch D -älykello on myynnissä 449 euron suositushintaan. Tarkemmin kelloon voi käydä tutustumassa Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  2 Kommenttia

  1. Huawein puhelinten myynti jo kiellettiin turvallisuussyistä.Miksi joku ostaisi sitten tietokoneen? Kiinalainen vakoilulaitteisto.

   1. Koska ”joku” ei halua Googlen, Applen, eikä Microsoftin vakoilulaitteistoja, jotka ovat vieläpä suunniteltu vanhenemaan muutamassa vuodessa ja uutenakin mahdollisimman hankaliksi käyttää. En ole vielä tutustunut Kiinan vaihtoehtoon, mutta noista syistä aion.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Huawei