HuaweiYleinen

Huawei järjestää 27. heinäkuuta uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden – luvassa myös uusin HarmonyOS 3

Uusia laitteita luvassa ensi viikolla.

Huawei on ilmoittanut järjestävänsä 27. heinäkuuta uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden erityisesti Kiinassa, mutta nähtävästi myös globaalisti. Kyseessä on nimellä ”Huawei Summer 2022 Smart Office Launch” kulkeva tilaisuus.

Tilaisuuden on kerrottu globaalisti keskittyvän erityisesti työskentelyyn ja hauskanpitoon, mutta Kiinan markkinoille Huawei on kertonut julkaisevansa samaan aikaan uuden HarmonyOS 3 -käyttöjärjestelmäversion. Yksi uutuusversion päivityksistä pitäisi olla se, että se on rakennettu avoimen lähdekoodin Android 12 -version päälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa on kerrottu julkaistavan myös ensimmäiset HarmonyOS 3.0 -laitteet, joiden odotetaan olevan älytelevisioita. Huawein odotetaan julkaisevan myös uusia tietokoneita, tabletteja sekä kuulokkeita. Tilaisuudessa tuskin tullaan näkemään yhtiön odotettuja Mate 50 -sarjan lippulaivapuhelimia.

Viime vuoden kesällä Huawei julkaisi vastaavassa tilaisuudessa uuden sukupolven Watch 3 -älykellot LTE-yhteydellä sekä HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä. Vasta hiljattain yhtiö esitteli Watch GT 3 Pro -älykellot, joten uusien älykellojen julkaisua näin pian tuskin tullaan näkemään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuus järjestetään kuitenkin jo ensi viikolla 27. heinäkuuta kello 14.30 Suomen aikaan. Todennäköisesti vielä tätä ennen tullaan kuulemaan erilaisia huhuja.


Lähde: Twitter (Huawei), Weibo (Huawei, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei