HuaweiYleinen

Huawei järjestää globaalin julkaisutilaisuuden 18. toukokuuta – odotuksissa tyylikäs Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei on jakanut tänään medioille Euroopassa kutsuja yhtiön seuraavaan globaaliin julkaisutilaisuuteen Italiaan. Kutsun on saanut ainakin saksalainen Huawein tuotteisiin keskittyvä Huaweiblog-sivusto. Tilaisuus järjestetään kutsun mukaan reilun kuukauden päästä.

Tällä kertaa Huawei on valinnut julkaisun sijainniksi Italian Milanon, jossa tilaisuus järjestetään keskiviikkona 18. toukokuuta. Kutsussa kerrotaan luvassa olevan uusia tuotteita ja kutsu itsessään viittaa vahvasti uuteen älykelloon. Kuvassa nähdään kellon viisarit sekä teksti ”It’s your time”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein jakama kutsu tilaisuuteen. / Kuva: Huaweiblog.de

Valitettavasti vielä tilaisuuden tarkasta sisällöstä ei ole tietoa, mutta nähtävästi luvassa on tärkeiden älykellojen esittely. Huawei esitteli viime vuonna useita älykelloja, joita olivat muun muassa Huawei Watch 3 ja 3 Pro, mutta myös uudet Watch GT 3 -sarjan kellot ja tuoreimpana Watch GT Runnerin. Julkaisuvuorossa saattaa tällä kertaa olla Huawei Watch GT 3 Pro.

Huawei Watch GT 3 Prosta on nähty viime aikoina vuotokuvia ja kyseessä on tyylikäs sekä elegantti älykello. Milanoa parempaa julkaisupaikkaa Huawei tuskin voisi kellolle löytääkään. Vuotokuvissa on nähty Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon myyntipakkaus sekä yksi tuotekuva, jotka paljastavat kellon yleisen ilmeen. Tulevassa kellossa on nähtävästi panostettu tyylikkyyteen, sillä kello on valkoinen ja kultainen. Kehykseen Huawei on tehnyt aaltomaisen viimeistelyn ja kellon oikeassa reunassa on kaksi painiketta, joista toinen on tuttu kruunupainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 3 Pro

Kuvat paljastavat Huawei Watch GT 3 Pron saavan erikoisen rannekkeen, joka on kokonaan valkoinen. Kuva myyntipakkauksesta paljastaa älykellon saavan HarmonyOS-käyttöjärjestelmän, joten kokemus tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin aikaisemmissakin Watch GT 3 -sarjan älykelloissa. Myyntipakkauskuvassa kellossa on esillä myös valkoinen nahkaranneke, joten tarjolle on todennäköisesti tulossa useita erilaisia versioita.

Vuotokuvissa nähtävän naisille suunnatun version ohella Huawei Watch GT 3 Prosta kerrotaan olevan tulossa myös titaaniseoksesta valmistettu versio. Kellon toiminnallisuuksiin on kerrottu tulevan joitakin muutoksia verrattuna Watch GT 3 -perusversioon, mutta tietoja niistä ei vielä ole.

Tarkempia tietoja Huawein toukokuun globaalista julkaisutilaisuudessa kuullaan varmasti lähempänä itse tapahtumaa. Toistaiseksi Huawei ei ole tiedottanut Suomessa millään tavalla tulevasta julkaisutilaisuudesta, vaikka kyseessä on nähtävästi globaali julkaisu.

Lähde: Huaweiblog.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei