HuaweiYleinen

Tyylikäs Huawei Watch GT 3 Pro -älykello tulossa – ensimmäiset kuvat vuotivat

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei julkaisi vasta hiljattain Watch GT 3 -sarjan älykellonsa, mutta vasta tuolloin nähtiin yksi kello kahdessa eri kokoversiossa. Huawei on nähtävästi tuomassa mallistoon myös uuden Huawei Watch GT 3 Pro -version, josta on vuotanut nyt ensimmäisiä kuvia.

Vuotokuvissa nähdään Huawei Watch GT 3 Pro -älykellon myyntipakkaus sekä yksi tuotekuva, jotka paljastavat kellon yleisen ilmeen. Tulevassa kellossa on nähtävästi panostettu tyylikkyyteen, sillä kello on valkoinen ja kultainen. Kehykseen Huawei on tehnyt aaltomaisen viimeistelyn ja kellon oikeassa reunassa on kaksi painiketta, joista toinen on tuttu kruunupainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat Huawei Watch GT 3 Pron saavan erikoisen rannekkeen, joka on kokonaan valkoinen. Kuva myyntipakkauksesta paljastaa älykellon saavan HarmonyOS-käyttöjärjestelmän, joten kokemus tulee olemaan pitkälti samanlainen kuin aikaisemmissakin Watch GT 3 -sarjan älykelloissa. Myyntipakkauskuvassa kellossa on esillä myös valkoinen nahkaranneke, joten tarjolle on todennäköisesti tulossa useita erilaisia versioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa nähtävän naisille suunnatun version ohella Huawei Watch GT 3 Prosta kerrotaan olevan tulossa myös titaaniseoksesta valmistettu versio. Kellon toiminnallisuuksiin on kerrottu tulevan joitakin muutoksia verrattuna Watch GT 3 -perusversioon, mutta tietoja niistä ei vielä ole.

Toistaiseksi muita tarkkoja tietoja Huawei Watch GT 3 Pro -älykellosta ei ole vuotanut. Raporttien mukaan Huawei tulisi julkaisemaan älykellon jo huhtikuun aikana ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Älkää ostako kiinalaisia tuotteita. Tuette Kiinaa. Kiina ei näe moitittavaa Venäjän hyökkäyksessä Ukrainaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei