AndroidHonorYleinen

Huawei JSN-AL00 paljastui Geekbench-tuloksista

Huawein alaisuudessa toimiva Honor on valmistautumassa julkaisemaan uudet Honor 8X- ja Honor 8X Max -puhelimet ensi viikolla 5. syyskuuta Kiinassa. Uusista puhelimista vain Honor 8X Max -versiosta tiedetään varsin paljon useiden vuotojen perusteella, mutta pienemmästä Honor 8X -mallista tiedetään huomattavasti vähemmän.

Nyt verkkosivusto Mysmartprice.com on löytänyt Huawei JSN-AL00 -mallikoodia kantavan laitteen Geekbenchin tietokannasta, jonka voidaan olettaa olevan juurikin Honor 8X. Geekbench-tietokanta paljastaa puhelimesta jonkin verran uutta tietoa, mutta aivan kaikkea ei kuitenkaan vielä tiedetä Tietokannan mukaan puhelimen tehoista vastaa kahdeksanytiminen 1.17 GHz:n -prosessori, joka viittaa mahdollisesti Kirin 710 -järjestelmäpiiriin, joka löytyy nykyisin jo Nova 3i- ja Mate 20 Lite -puhelimista. Geekbench paljastaa lisäksi puhelimesta löytyvän 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä. Odotettavissa on, että Honor 8X tulee saamaan 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos Honor 8X on keskiluokan järjestelmäpiirillä varusteltu laite, niin huhujen mukaan Honor 8X Max olisi selvästi kehittyneempi. Honor 8X Max tulee saamaan massiivisen 7,12 tuuman kosketusnäytön, jossa on 2244 x 1080 pikselin tarkkuus. Tietojen mukaan tehoista tulee vastaamaan Kirin 970 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Jos tämä kuitenkin loppuu löytyy puhelimesta tuki myös muistikortille. Kameroiksi on ilmoitettu 16 + 2 megapikselin pääkameran sekä 8 tai jossain tiedoissa myös 13 megapikselin etukameran. Myöskin puhelimen akku pitäisi olla massiivinen 4900 milliampeerituntia. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat Android 8.1 Oreo sekä sormenjälkilukija. Honor 8X Maxin mitoiksi on ilmoitettu 177,57 x 86,24 x 8,13 millimetriä ja painoksi 210 grammaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android