AndroidHMDNokiaYleinen

Tuntematon Nokia TA-1131 läpäisi CCC-sertifikaatin

HMD Globalilta odotetaan kuluvan vuoden aikana vielä muutamia uusia älypuhelimia, mutta todelliset tiedot ja vuodot ovat toistaiseksi hyvin harvassa. Tällä kertaa GSMArena.com -sivusto on löytänyt tuntemattoman Nokia TA-1131 -mallikoodia kantavan puhelimen Kiinan CCC-sertifikaattitietokannasta.

TA-1131 -mallinumeroa ei ole koskaan aikaisemmin nähty missään, joten kyseessä on todennäköisesti toistaiseksi tuntematon Nokia-puhelin. CCC-sertifikaattitiedot eivät paljasta paljoa, mutta vahvistus pikalataukselle paljastui. Tämä tarkoittaa, että kyseessä on joko keskihintaluokan tai huippuluokan älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Useasti CCC-sertifikaatin jälkeen laitteet ilmestyvät Tenaan tietokantaan, joka paljastaa kuvia laitteesta sekä tarkat tekniset tiedot. Todennäköisesti puhelimesta tullaan tulevien viikkojen aikana kuulemaan lisää. HMD Globalilta on huhuissa odotettu Phoenix-koodinimeä kantavaa Snapdragon 710 -puhelinta sekä A1P-koodinimistä puhelinta, jossa pitäisi olla Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri sekä sormenjälkilukija näytön alla.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android