HuaweiYleinen

Huawei julkaisi edullisen Y6s-puhelimen

Huawei on esitellyt tällä viikolla uuden Y6s-mallinimeä kantavan älypuhelimen ja se on huomisesta lähtien saatavilla valikoiduilla markkina-alueilla, kuten Filippiineillä. Huawei Y6s perustuu täysin samaan mallikoodiin kuin Honor 8A -puhelin, joten kyseessä on jälleen vain uudelleen brändätty laite, jotta mukaan on saatu Googlen palvelut.

Uusi Huawei Y6s on varusteltuna siis 6,09 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myöskin pisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio P35, jonka rinnalta löytyy 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Huawei Y6s tukee myöskin muistikorttia aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteen takaosassa on vain yksi, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä. Pääkameran tukena on myöskin yksi LED-salamavalo. Etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin. Muita Huawei Y6s -mallin ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, micro-USB-latausliitin, 3020 milliampeeritunnin akku sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää EMUI 9.1 -käyttöliittymä.

Huawei on esitellyt puhelimen kahdessa värissä, jotka ovat sininen ja musta. Lisäksi sinisessä versiossa takaosan muovipinnasta on tehty osittain mattapintainen ja kiiltäväpintainen. Filippiineillä Huawei Y6s on tulossa myyntiin 6990 Filippiinien peson hintaan, joka on noin 124 euroa.

Lähde: Huawei Y6s -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei