HuaweiYleinen

Tältä näyttää ensi viikolla julkaistava Huawei Nova 5 Pro

Huawei Nova 5 Pro

Huawei on jo vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Nova-malliston älypuhelimet ensi viikolla 21. kesäkuuta. Vuodoista tunnettu sivusto MySmartPrice.com on julkaissut tänään kuvia, joissa väitetään esiintyvän Nova 5 Pro. Huawein odotetaan esittelevän myös Nova 5- ja Nova 5i -puhelimet.

Kuvissa puhelin nähdään neljässä värissä, jotka ovat punainen, violetti, musta ja vihreä. Kuvista nähdään, että puhelimen etupuolella on suuri näyttöpaneeli, jossa on pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. Lisäksi kuvat paljastavat Nova 5 Pro -puhelimen saavan näytönalaisen sormenjälkilukijan. Laitteen takaosassa on selvästi neloiskamera, jonka kaverina on myös LED-salama.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuttujen tietojen mukaan Nova 5 Pro tulisi tarjolle Kirin 980 -järjestelmäpiirillä varusteltuna ja muistiversiot olisivat 8 + 128 Gt sekä 8 + 256 Gt. Valitettavasti toistaiseksi ei ole tarkempia tietoja Nova 5 Pro -puhelimesta, mutta lisää vuotoja saadaan kuulla varmasti ennen virallista julkaisua. Myöskään Nova 5 -mallista ei ole tarkkaa tietoa, mutta edullisemmasta Nova 5i -puhelimesta tiedetään hieman enemmän, sillä kyseessä on sama laite kuin Euroopassa myyntiin tuleva Huawei P20 Lite 2019.

Nova 5i -puhelimeen odotetaan 6,4 tuuman LCD-näyttöä, jossa on etukameraa varten reikä. Tehoista vastaa Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on jopa 8 gigatavua RAM-muistia. Nova 5i -puhelimeen on lupa odottaa myös neloiskameraa, joka koostuu 24 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä ToF-sensorista.

Huawei julkaisee uudet Nova 5 -puhelimet siis Kiinassa ensi viikolla. Euroopassa Nova 5 -mallistoa ei todennäköisesti kovin nopeasti tulla näkemään myynnissä, sillä Huaweilla ei ole oikeutta käyttää Googlen Androidia.

Lähde: MySmartPrice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei