HuaweiYleinen

Huawei julkistaa ensi viikolla MateBook E -2-in-1-tietokoneen – varusteltu Windows 11 -käyttöjärjestelmällä

Huawei on aikaisemmin jo vahvistanut julkaisevansa juoksijoille suunnatun Watch GT Runner -älykellon kotimarkkinoillaan Kiinassa ensi viikolla 17. marraskuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Samassa tapahtumassa yhtiö on nyt vahvistanut julkistavansa myöskin uuden MateBook E -2-in-1-tietokoneen, joka jatkaa siitä, mihin yhtiö jäi vuonna 2019.

Edellinen MateBook E -laite julkaistiin vuonna 2019, eikä se ole saanut seuraajaa tähän päivään mennessä Kyseessä oli Huawein yksi harvoista Windows-käyttöjärjestelmään perustuvista 2-in-1-laitteista, jossa oli Snapdragon 850 -järjestelmäpiiri. Nyt tuleva versio on varusteltuna tuoreimmalla Windows 11 -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa aikaisempaa modernimman toteutuksen ja optimointeja kosketusnäyttöisille laitteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on paljastanut laitteesta myöskin ensimmäisen teaser-kuvan Weibo-palvelusta, josta voidaan päätellä joitakin yksityiskohtia. Kyseessä on käytännössä Windows-tabletti, johon on mahdollista liittää erillinen näppäimistösuojakuori. Kuvassa nähdään laitteessa olevan sormenjälkilukija, kamera sekä perinteikäs kuulokeliitin. Lisäksi näyttöä on kiertämässä ohuet kehykset. Kuvassa on esillä myös kosketusnäyttökynä, jota uusi MateBook E varmasti tukee.

Toistaiseksi laitteesta ei ole paljastettu muita yksityiskohtia. Todennäköisesti viimeistään ensi viikolla laitteen kaikki tiedot tullaan kertomaan.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei