HuaweiYleinen

Huawei julkistaa huomenna uudenlaiset FreeClip-kuulokkeet – Tarjoavat erikoisen korvakorua muistuttavan muotoilun

Huawei FreeClip

Huawei julkistaa huomenna 12. joulukuuta uusia tuotteita globaaleille markkinoille, joiden joukossa on täysin uudenlaiset kuulokkeet. Uutuuskuulokkeet tulevat kantamaan nimeä Huawei FreeClip ja niistä on paljastanut nyt myös uusia yksityiskohtia.

Huawei on jakanut valituissa maissa tiedotteen, jossa uudet kuulokkeet mainitaan. Tiedote on julkaistu todennäköisesti liian aikaisin. Kuulokkeita ainoastaan kuvaillaan tekstissä, mutta mitään kuvia tiedotteessa ei ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Huawei on äskettäin julkaissut uusimman HUAWEI FreeClipinsa, joka yhdistää korvakorun muotoilun open-ear-kuunteluteknologian kanssa. Täydellinen niille käyttäjille, jotka suosivat open-ear-kuuntelukokemuksia, HUAWEI FreeClip mahdollistaa hikoilun treenin aikana samalla nauttien hengittävistä ja mukavista kuulokkeista. Samalla tyylikäs ulkokuori tekee kuulokkeista monikäyttöiset, sopien yhtä hyvin kuntosalitreeniin kuin rentoon päivään kaupungilla”, kerrotaan Huawein tiedotteessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huaweiailesi.com-sivusto on saanut käsiinsä myös ensimmäisen tuotekuvan, jossa FreeClip-kuulokkeet ovat esillä harmaassa väriversiossa. Kuva on nähtävästi peräisin AI Life -sovelluksesta. Kuvat paljastavat kuulokkeet latauskotelossa. Kovin paljoa ei kuvasta kuitenkaan voi päätellä.

Kuulokkeista on julkaistu myös saksalaismedian toimesta mahdollisesti vahingossa kuva, joka paljastaa FreeClipin violetissa väriversiossa. Kuva on heikkolaatuinen, mutta vahvistaa vuotaneita tietoja. Toistaiseksi ei ole tietoa, miten kuulokkeet asetetaan korvaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei näyttää kuitenkin etsivän uudenlaisia keinoja erottautua myös kuulokemarkkinoilla. Aikaisemmin julkaistut FreeBuds 5 -kuulokkeet erottuivat myös muotoilullaan ja hiljattain Huawei yhdisti älykellon ja kuulokkeet Watch Buds -kellon avulla.

FreeClip-kuulokkeista kuullaan kuitenkin lisää jo huomenna, kun ne julkaistaan virallisesti.

Lähde: Huawein tiedote, Huaweiailesi.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei