HuaweiYleinen

Huawei julkistaa pian ”Kimin”

Huawei Band 9

Huawei on julkistamassa lähipäivinä uuden tuotteen, jonka koodinimi on suomalaisittain mielenkiintoinen. Samalla myös hinnasta sekä ominaisuuksista on saatu enemmän vihiä.

Winfutude.de-sivusto kertoo Huawein julkistavan pian ”Kimin”, joka on tulevan Huawei Band 9 -aktiivisuusrannekkeen sisäinen koodinimi. Voidaankin siis vain arvella, onko Huawei saanut inspiraation uutuustuotteen koodinimeen esimerkiksi formulakuski Kimi Räikkösestä. Huawei Band 9:n mallikoodiksi on myös paljastunut ”KIM-B19”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Band 9 on nähty aikaisemmin jo tuotekuvissa, mutta nyt on vuodettu lisää tarkkoja kuvia. Muotoilun osalta merkittäviä uudistuksia ei ole tulossa verrattuna viime vuoden Band 8 -versioon, mutta väriversiot ovat uudistumassa. Huawei Band 9 tullaan esittelemään viidessä värissä, jotka ovat musta, sininen, valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Huawei Band 9 on saamassa 1,47 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 368 x 194 pikselin tarkkuus. Laitteessa olisi myös 180 milliampeeritunnin akku, 5 ATM -vedenkestävyys sekä Bluetooth-yhteys.

Hinnaksi on tulossa nähtävästi 59 euroa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. ”Voidaankin siis vain arvella, onko Huawei saanut inspiraation uutuustuotteen koodinimeen esimerkiksi formulakuski Kimi Räikkösestä”.
    Yhteys Kimi Räikköseen vaikuttaa väkinäiseltä, koska Kimi on eri nimi kuin Kim ja koska esim Kiinan naapurissa Koreassa Kim on yleisin sukunimi (oikeastaan klaanin nimi). Etelä-Koreassa asuu yli 10 miljoonaa Kim-nimistä. Assosiaatioita voidaan arvella olevan loputtomasti. Esim. kiinan kielen kultaa merkitsevä Jin 金 kirjoitetaan vietnamilaisittain muodossa Kim.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei