HonorYleinen

Tältä näyttää Honor 90 Smart – Myös teknisiä ominaisuuksia paljastui

Honor Play 50 Plus on lähes kuin Honor 90 Smart.

Honor valmistautuu julkaisemaan globaaleille markkinoille uuden Honor 90 Smart -älypuhelimen, joka tullaan esittelemään myös Honor X7b 5G -mallinimellä valituille markkinoille. Nyt nettiin on päätynyt ensimmäinen kuva, josta paljastuu Honor 90 Smartin muotoilu sekä osa teknisistä ominaisuuksista.

Kuten jo aikaisemmasta artikkelistamme kävi ilmi, niin Honor 90 Smart / Honor X7b 5G tulee olemaan läheistä sukua Honor X7b -puhelimelle sekä myös Kiinassa julkaistulle Honor Play 50 Plussalle. Nyt uusi kuva paljastaa muotoilun vastaavan kiinalaista kaksoisveljeä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 90 Smart

Puhelimen takaosassa on kaksi pyöreää kameraympyrää, joita korostetaan takakuoreen tehdyllä nelikulmiolla. Suurin ero Honor 90 Smartin ja Play 50 Plussan välillä on kameroiden määrä, joita on nyt enemmän globaalissa versiossa. Honor 90 Smartissa on kolme kameraa ja LED-salamavalo. Puhelimen etuosassa nähdään kookas näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa on listattuna myös puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia. Honor 90 Smart on saamassa 6,8 tuuman kokoisen LCD-näytön sekä 5G-yhteyksiä tukevan toistaiseksi tuntemattoman järjestelmäpiirin. Puhelimessa on myös 108 megapikselin takakamera ja 8 megapikselin etukamera. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Akku on kooltaan 5330 milliampeerituntia.

Toistaiseksi mitään muuta ei Honor 90 Smart -puhelimesta tiedetä. Julkaisu on Euroopassa todennäköisesti lähipäivinä. Hinnaltaan laite asettunee 200-300 euron hintapisteeseen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor