HuaweiYleinen

Huawei julkistaa pian uuden Band 9 -aktiivisuusrannekkeen, FreeLace Pro 2 -kuulokkeet ja Nova 12 -puhelimet globaalisti

Huawei Band 9

Huawei on julkistamassa pian kaksi uutta tuotetta globaaleille markkinoille, jotka ovat Huawei Band 9 -aktiivisuusranneke sekä Huawei FreeLace Pro 2 -kuulokkeet. Huawei on aloittanut vihjailemaan laitteista sosiaalisessa mediassa, jonka lisäksi niistä vihjaillaan Huawein sivuilla valituilla markkinoilla.

Huawein sivuilla kerrotaan Band 9:n ennakkomyynnin alkavan 21. maaliskuuta, eli ensi viikolla. Odotettavasti niin aktiivisuusranneke kuin kuulokkeet nähdään virallisesti julkaistavan lähipäivinä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Huawein jakamia vihjailuja enempää ei tuotteista tiedetä. Huawein omat sivut paljastavat pari tarkkaa kuvaa Band 9 -laitteesta. Nähtävästi tarjolle on tulossa useita väriversioita, jotka ovat musta, vaaleanpunainen, hopea sekä kulta. Lisäksi rannekkeet ovat kaikissa hieman erilaiset. Ulkoisesti Huawei Band 9 näyttää pitkälti samalta kuin viime vuonna esitelty Huawei Band 8.

Huawei FreeLace Pro 2 on seuraaja vuonna 2020 julkaistuille FreeLace Pro -kuulokkeille. Kyseessä ovat niskan taakse tukeutuvat nappikuulokkeet. Huawei on jakanut myös vihjailukuvia kuulokkeista, ja ainakin vihreä väriversio on tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Toistaiseksi myöskään kuulokkeiden tarkoista teknisistä tiedoista ei ole varmuutta.

Huawei on lisäksi kertonut julkistavansa globaaleille markkinoille pian Nova 12 -sarjan puhelimia. Nova 12 -sarjan puhelimet julkaistiin Kiinassa jo viime joulukuussa, vihjauksen perusteella globaalisti saadaan myyntiin ainakin Nova 12 Lite. Huawei saattaa julkistaa Nova 12 Liten globaalisti Nova 12 -puhelimena, ja Nova 12i saattaa olla uudelleen brändätty Huawei Enjoy 70 Pro.


Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei