HuaweiYleinen

Huawei julkisti Watch GT 2022 Premium Edition -älykellon, Huawei Eyewear -älylasit ja uuden väriversion FreeBuds Pro -kuulokkeista

Huawein uusia tuotteita.

Huawein tämän päivän julkaisutilaisuudessa Kiinassa on esitelty jo Huawei P50 Pocket -älypuhelin sekä Huawei Watch D -älykello, mutta samalla nähtiin myös muita hieman pienempiä julkaisuja. Kiinalaisjätti esitteli muun muassa uuden erikoiskellon, uuden värin huippukuulokkeistaan sekä yhtiön omat älylasit.

Uudet Huawei Eyewear -älylasit tarjoavat tuttuja älylasien ominaisuuksia, mutta Huaweille tuttuun tyyliin mukaan on saatu myös uusia toteutuksia. Älylaseissa on uusi innovatiivinen irrotettava kehysrakenne ja Huawei tarjoaa kolme klassista kehystyyppiä eri tyyleihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aurinkolasiversio

Laseissa Huawei käyttää 128 mm²:n amplitudin kaiuttimia, jotka takaavat korkealaatuisen surround-äänentoiston. Laseissa on myös kaksi mikrofonia puheluita varten ja ne tulevat tuulenvaimennusta. Laseissa on käyttöjärjestelmänä Huawein oma HarmonyOS, jonka ansiosta on voitu tuoda tuki kahden laitteen samanaikaiselle yhteydelle ja uusia älykkäitä ominaisuuksia.

Normaaliversio

Huawei tarjoaa laseissa myöskin älykkäitä terveystoimintoja, jotka auttavat kiinnittämään huomiota kaularangan asentoon ja lasit antavat siitä raportin. Lasien akunkesto on 16 tuntia aktiivisella käytöllä. Magneettisella latauksella laseihin saadaan 80 minuutin akunkesto 10 minuutissa. Laseista Huawei on tehnyt IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevettä kestävät.

Kiinassa uutuuslasit tulevat myyntiin 1699 juanin hintaan ja aurinkolasiversiot maksavat 1899 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 235 euroa ja 263 euroa. Myynti alkaa Kiinassa heti, mutta globaalista saatavuudesta ei ole kerrottu.

Huawei on esitellyt Kiinassa myöskin uuden Huawei Watch GT 2022 Premium Edition -älykellon, joka on pääosin rakenteellisesti laadukkaampi variantti jo julkaistusta Watch GT 3 -älykellosta. Uutuuskello on tarjolla kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja punainen. Rakenne on saanut inspiraation tiikeristä, joka on kiinalainen horoskooppi ja vuotta 2022 kutsutaan kiinassa tiikerin vuodeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa on räätälöity kellotaulu, pyörivä kruunupainike tiikerin päällä sekä tiikerin hampaita muistuttava ranneke. Erikoisversion näyttö on suojattu safiirilasilla ja alaosasta on tehty keraaminen. Kello on muilta osin valmistettu hiilikuidusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei mukaan kellossa on 14 päivän akunkesto, yli 100 urheilutilaa sekä muut Huawein kehittyneet ominaisuudet. Kello toimitetaan räätälöidyssä myyntipakkauksessa, joka vastaa tiikerin vuoden ideologiaa.

Kiinassa Huawei Watch GT 2022 Premium Edition tulee myyntiin 3688 juanin hintaan, joka vastaa 511 euroa. Myynti alkaa virallisesti 6. tammikuuta 2022.

Huawei FreeBuds Pro -kuulokkeet julkaistiin jo yli vuosi sitten, mutta nyt kuulokkeista on julkaistu uusi väriversio Kiinan markkinoille. Aikaisemmin kuulokkeista on ollut kolme väriversiota, jotka ovat hopea, musta ja valkoinen. Nyt uusi väriversio yhdistää mustan ja valkoisen, sillä erikoisvärissä on molempia värejä. Kuulokkeiden tulpat ovat mustat ja kotelo on ulkoisesti valkoinen, mutta sisäisesti musta.

Uutuusväri FreeBuds Pro -kuulokkeista maksaa Kiinassa 899 juania, eli noin 125 euroa. Huawei ei ole kertonut aikeistaan tuoda niitä globaalisti tarjolle.

Lähde: Huawei Eyewear (kiinaksi), Huawei Watch GT 2022 PE (kiinaksi), Huawei FreeBuds Pro (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei