AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia X10 -puhelimelle ladattavissa nyt Android 12! Järjestyksessään toinen HMD Globalin puhelin saa odotetun päivityksen

Nokia X10

HMD Global aloitti viime viikolla Android 12 -päivityksen jakelun Nokia X20 -älypuhelimelle, mutta nyt järjestyksessään jo toinen Nokia-puhelin on saanut päivityksen. Android 12 on nyt ladattavissa ensimmäisen aallon maissa Nokia X10 -puhelimelle.

Päivityksen saatavuus vain reilu viikko myöhemmin Nokia X10 -mallille ei ole yllätys, sillä kyseessä on lähes identtinen puhelin kuin Nokia X20. Suuria muutoksia ohjelmistoon ei ole jouduttu tekemään, joka nopeuttaa päivityksien jakelua tuoreimmille HMD Globalin puhelimille. Uuden päivityksen versionumero on V2.230 ja kokoa sillä on ilmoitettu olevan 2,19 gigatavua. Android 12:n uudistuksien ohella mukana on Googlen marraskuussa 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android 12 on yksi suurimmista päivityksistä vuosiin, sillä se tuo mukanaan täysin uudistetun Material You -muotokielen ja uuden käyttöliittymän. Android 12:n keskiössä on persoonaalisempi käyttökokemus, parempi yksityisyys sekä monet muut kattavat ominaisuudet. Tarkemmin Android 12 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

HMD Global hyödyntää Nokia-puhelimissaan puhdasta Android-kokemusta, joten myös Nokia X10 tulee saamaan Android 12 -version juuri sellaisena kuin Google on suunnitellut. Päivityksen pystyy latamaan puhelimen asetusvalikon kautta menämällä: Asetukset > Järjestelmä > Lisäasetukset > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android