HuaweiYleinen

Huawei laajentamassa uuteen tuotekategoriaan – luvassa LED-valaistu pelihiiri langattomalla latauksella

Huawei on laajentanut uusiin tuotekategorioihin mobiililiiketoiminnan ollessa hankaluuksissa, ja pian luvassa on jälleen uusi aluevaltaus. Aikaisemmin Huawei on julkaissut jo tietokoneiden näyttöjä sekä pöytätietokoneita. Nyt Huaweilta on tulossa piakkoin uusi pelihiiri, jollaista ei yritykseltä ole aikaisemmin markkinoilla nähty.

Uutuustuotteesta on paljastunut nyt varsinaisia tuotekuvia Winfuture.de-sivuston toimesta. Pelihiiren virallinen nimi on Huawei Wireless Mouse GT ja sen rinnalla on tulossa myös yhteensopiva hiirimatto langattomalla latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Huawei ei ole julkaissut mitään virallisia tietoja tulevasta pelihiirestä, mutta kattavat kuvat paljastavat muotoilun ja muutamia ominaisuuksia. Huawei Wireless Mouse GT tarjoaa tyylikkään monivärisen LED-valaistuksen, joka lisää muotoiluun hieman pelihenkisyyttä. Kuvat paljastavat Huawein ensimmäisen pelihiiren olevan varsin perinteikkään pelihiiren kaltainen muotoilultaan, eikä tarjoa suurempia eroavaisuuksia.

Hiiressä on yhteensä kuusi painiketta sekä skrollauspyörä. Hiirestä löytyy lisäksi akunvarauksen ilmaisin. Lataus tapahtuu Qi-standardin mukaisesti langattomasti tai vaihtoehtoisesti USB-C-liittimen kautta. Huawei Wireless Mouse GT -hiiren mukana pitäisi oletusarvoisesti tulla langatonta latausta tukeva alusta, jonka avulla lataus onnistuu 5 watin teholla.

Valitettavasti pelihiirestä ei ole vielä mitään kovin tarkkoja tietoja. Huawei Wireless Mouse GT:n odotetaan tulevan pian myyntiin noin 80 euron hintaan. Pelihiiri on loogista jatkoa MateView GT -pelinäytölle, joka on tulossa myös Suomessa myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei