HuaweiYleinen

Huawei laittaa Android-tabletit uusiksi – Tältä näyttää MatePad Pro

Huawei MatePad Pro / Kuva: Evan Blass

Huawei on tunnettu kuluttajapuolella erityisesti Android-älypuhelimistaan, mutta myöskin yhtiön Android-tabletit ovat olleet varsin suosittuja. Huawein tabletit ovat kuuluneet pitkään MediaPad-mallistoon, mutta pian tähän on tulossa muutosta, sillä tuorein vuoto vihjaa Huawein valmistelevan MatePad Pro -tablettia, eli aivan uudelleen nimettyä laitetta.

Tällä hetkellä Mate-lisämallinimeä hyödynnetään Mate-puhelinmallistossa sekä MateBook-tietokonemallistossa. Nyt MatePad-mallisto tulee koostumaan Android-pohjaisista tableteista. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan, jossa nähdään MatePad Pro -tabletti. Kyseessä on sama laite, mikä nähtiin vuotokuvassa jo aikaisemmin, mutta silloin sen odotettiin kantavan nimeä MediaPad M7.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvien perusteella Huawei tulee panostamaan tabletin designiin ja on tehnyt siitä kilpailijoista selvästi poikkeavan. Etuosassa on näyttö, jossa on kapeat kehykset ja näytössä on myöskin etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Huhujen mukaan tabletin koodinimi olisi Marx ja se tulee myöskin magneettista näppäimistöä sekä M-Pen-kynää.

Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, milloin Huawei aikoo MatePad Pron julkaista, mutta todennäköisesti julkaisu tapahtuu aluksi vain Kiinan markkinoilla.

Lähde: Evan Blass (Twitter / yksityinen)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei