AndroidHuaweiYleinen

Huawei Nova 2S esiintyy uusissa vuotokuvissa

Nova 2S

Huawei esitteli hiljattain uuden Honor V10 -huippupuhelimen, mutta luvassa on todennäköisesti pian myös Huawei Nova 2S -puhelin. Nova 2S on uuden vuodon mukaan virallinen nimi huhuissa pyörineelle Nova 3 -mallille.

Uusissa vuotokuvissa esiintyy lasinen Nova 2S sekä sen keskeisimmät tekniset tiedot. Ulkoisesti puhelin näyttää paljon Honor V10 -mallilta, mutta on kuitenkin varusteltu lasisella takapinnalla alumiinin sijasta. Kuvan perusteella Nova 2S:ssä on 6 tuuman 18:9-kuvasuhteen näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Laitteessa on kaksoiskamera, joka rakentuu 20 + 16 megapikselin sensoreista ja etukamera on kooltaan 20 megapikseliä. Hieman yllättäen Nova 2S -puhelimessa tulee olemaan vuoden 2016 lippulaivapuhelimista tuttu Kirin 960 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Huawei tuo uutuuspuhelimen markkinoille Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmällä, joka on höystetty EMUI 8.0 -käyttöliittymällä. Vuotokuvat paljastavat puhelimesta löytyvän myös NFC:n.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut Nova 2S on käynyt myös Tenaan testattavana, jota kautta lähes kaikki puhelimen tekniset tiedot ovat paljastuneet. Puhelimessa on muun muassa 3,5 mm kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä 3340 milliampeeritunnin akku.

Tällä hetkellä on vielä epäselvää, milloin Huawei tulee uuden Nova 2S -puhelimen julkaisemaan. Hinnoittelun on huhuttu asettuvan 300-400 euron tietämille.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android