HuaweiYleinen

Huawei Y8s -puhelin julkaistiin – varusteltu kahdella etukameralla ja vanhalla Androidilla

Huawei on julkaissut uuden alempaan hintapisteeseen sijoittuvan Huawei Y8s -puhelimen, joka on yksi tuoreimmista lisäyksistä Huawein strategiassa brändätä vanhoja puhelimia uudestaan. Kyseessä on viime vuonna esitellyn Huawei Y9 2019 -puhelimen kaksoisveli, jossa kamera-aluetta on hieman muokattu suuremmaksi.

Puhelimessa on muovinen rakenne ja se on tarjolla vihreänä ja mustana väriversiona. Huawei Y8s:n näyttö on kooltaan 6,5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on myös Full HD+ -tarkkuus sekä loviratkaisu kahta etukameraa varten. Tehoista on vastaamassa Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita takaosassa on kaksi, joista pääkamerana toimii 48 megapikselin sensori ja toinen on 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Etuosasta löytyy 8 megapikselin selfiekamera sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamera. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan micro-USB-latausliittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 9.0 Pie, jonka päällä on myös EMUI 9.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on vanha käyttöjärjestelmänä sen takia, että Huawei on saanut säästettyä Googlen palvelut.

Toistaiseksi Huawei Y8s -puhelimen tarkkaa hinnoittelua tai saatavuutta ei ole tiedossa.

Lähde: Huawei Y8s -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei