AndroidHuaweiMWC

Huawei P10 esiintyy paljastavassa videossa ja uusissa kuvissa

Huawei P10

Huawei paljasti eilen julkaisevansa ensi viikon sunnuntaina 26. helmikuuta uuden Huawei P10 -huippupuhelimen. Nyt Twitterissä tunnettu OnLeaks on julkaissut yhteistyössä 91mobiles.com -sivuston kanssa videon ja kuvia tulevasta Huawei P10:stä.

Puhelimessa kerrotaan olevan 5,2 tuuman näyttö ja laitteen mitat ovat 145,5 x 69,5 x 7,35 millimetriä. Kuvien perusteella Huawei P10:ssä on kotipainike näytön alapuolella, jossa on todennäköisesti integroituna myös sormenjälkilukija. Puhelimen takana on Huawei P9:n tyylisesti Leican kanssa yhteistyössä kehitetty kaksoiskamera, jonka vieressä on kaksois-LED-salama.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet vuodot paljastavat, että puhelimessa on ulkoisesti paljon piirteitä Applen uusimmista puhelimista. Esimerkiksi takana antennia vahvistamassa oleva muovinen viiva on aseteltu pitkälti iPhone 7:n tapaan. Huawei P10:ssä on mukana myös 3,5 mm kuulokeliitin ja USB-C -tyypin latausliitin. Puhelimeen on aikaisemmin huhuttu myös 3100 milliampeeritunnin akkua sekä Kirin 965 -järjestelmäpiiriä.

Huaweilta odotetaan samaisessa tilaisuudessa myös kahta muuta puhelinta, jotka ovat Huawei P10 Plus ja Huawei P10 Lite. Erinäisten tietojen mukaan Huawei P10 tulisi maksamaan noin 550 euroa (4 Gt RAM ja 64 Gt tallennustilaa) ja Huawei P10 Plus noin 730 euroa (6 Gt RAM ja 128 Gt tallennustilaa).

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

    1. Vahvistettiinkohan tätä koskaan ”klooniksi”? Näyttäisi pitkälti olevan nyt vuotaneen Huawei P10:n kaltainen.

      1. Tuolla kommenteissa ainakin sanotaan että on ollut jo myynnissä p9 kloonina
        http://www.phonearena.com/news/Alleged-Huawei-P10-prototype-surfaces-along-with-rumored-specs_id87834

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android