AndroidHuaweiMWC

Vahvistus huhuille: Huawei P10 julkaistaan ensi viikolla

Huawei tulee järjestämään ensi viikolla 26. helmikuuta oman lehdistötilaisuutensa juuri ennen Mobile World Congress -messuja Barcelonassa. Huawein on odotettu julkaisevan tilaisuudessaan muun muassa uudet P-malliston älypuhelimet.

Tänään Huawei on vahvistanut omalla Twitter-tilillänsä, että kyseisenä päivänä tullaan esittelemään ainakin Huawei P10 -puhelin. Samaiseen tviittiin on liitetty mukaan myös lyhyt video, jossa vihjataan kaksoiskamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P10 -puhelimeen odotetaan 5,2 tuuman Full HD -näyttöä ja 3100 milliampeeritunnin akkua. Huhuissa on vihjattu myös Huawei P10 Plussasta, jossa olisi 5,5 tuuman QHD-näyttö ja 3650 milliampeeritunnin akku. Molempien puhelimien sisällä uskotaan hyrräävän Kirin 960 tai päivitetty Kirin 965 -järjestelmäpiiri. Erinäisten tietojen mukaan Huawei P10 tulisi maksamaan noin 550 euroa (4 Gt RAM ja 64 Gt tallennustilaa) ja Huawei P10 Plus noin 730 euroa (6 Gt RAM ja 128 Gt tallennustilaa).

Enää ei siis tarvitse kauaa odotella Huawein uusia lippulaivapuhelimia, sillä julkistus tulee tapahtumaan jo ensi viikon sunnuntaina.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android