HuaweiYleinen

Huawei P40 -sarja sai TIPA-palkinnon – valittu vuoden 2020 parhaiksi kamerapuhelimiksi

TIPA (Technical Image Press Association) -tuomaristo on valinnut Huawein P -sarjan älypuhelimet parhaaksi valokuvaamiseen soveltuviksi älypuhelimiksi, jo neljä vuotta peräkkäin. Huawei P40 -sarja on palkittu TIPA World Awards 2020 -palkinnolla Best Photo Smartphone -kategoriassa.

TIPA:n jäsenistö koostuu yli 30 meritoituneesta valokuvausalan julkaisusta 12 Euroopan maassa. Yhtenä alan tunnetuimmista organisaatioista, TIPA arvioi uutta valokuvausvälineistöä ja -teknologiaa vuosittain, ja sen jäsenet äänestävät parhaat valokuvaustuotteet Euroopan markkinoilla. Huhtikuussa jaetuille TIPA-palkinnoille oli ehdolla lukuisia tuotteita 40 eri kategoriassa. Perinteisten kameroiden ja linssien, valokuvaustulosteiden, kuvantamisohjelmistojen, valaistustarvikkeiden ja muiden alan tuotteiden lisäksi vuosittain palkitaan myös valokuvauksessa käytettävät älypuhelimet, jossa voiton vei Huawei P40-sarja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Älypuhelinten valokuvausominaisuudet ottavat jälleen jättiharppauksen eteenpäin Huawein P-sarjan viimeisimmän sukupolven myötä. Kaikki kolme älypuhelinmallia, mukaan lukien P40, P40 Pro ja P40 Pro+, sisältävät Kirin 990 5G -piirisarjan ja suuren 1/1.28 tuumaisen sensorin. Muita huomattavia ominaisuuksia ovat tekoälyavusteiset valkotasapainoalgoritmit, mukaan lukien ihonsävyä ja tekstuuria optimoivat algoritmit, merkittävästi parantunut dynaaminen alue ja suorituskyky hämärissä olosuhteissa, värilämpötilan sensorit, tarkennusominaisuudet kaikilla pikseleillä sekä XD-fuusiomoottori sulavaan zoomaukseen ja kuvanlaadun optimointiin.”, perusteli valintaansa TIPA-tuomaristo.

Aikaisemmin TIPA-palkinto on myönnetty niin ikään Huawei P10, Huawei P20 Pro ja Huawei P30 Pro -älypuhelimille. Tänä vuonna palkittu P40-sarja on neljäs peräkkäinen palkinto Huaweille.

Huawei P40 -mallisto

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei