HuaweiYleinen

Huawein uudet Watch GT 3 -älykellot nyt saatavilla Suomessa – hinnat alkavat 279 eurosta

Huawei on aloittanut tänään 13. joulukuuta odotuksien mukaisesti uusien Watch GT 3 -älykellojen toimitukset jälleenmyyjiensä kautta. Kellot tulivat jo ennakkomyyntiin Suomessa marraskuun lopulla ja ne julkaistiin lokakuussa globaalisti.

Hintaa uutuuskellojen perusversioilla nahka- tai muovirannekkeilla on 279 euroa ja tyylikkäämmillä rannekkeilla varustellut versiot maksavat 329 euroa. Jälleenmyyjien listauksien perusteella Huaweilla on ollut hankaluuksia tuoda kelloa tarjolle luvatusti, sillä monien myyjien mukaan tarjolla on juuri nyt vain 46 millimetrin versiota muovirannekkeessa ja yksittäisiä kappaleita satunnaisia versioita. Kaikki jälleenmyyjät löydät Hintaseurannasta alapuolella olevien linkkien takaa.

SuomiMobiilissa uudet älykellot on jo testattu ja arvostelun niistä voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi älykello on saatavilla 46 millimetrin kokoversiossa Active-, Classic- ja Elite-versioissa, jonka lisäksi pienempi 42 millimetrin malli on tarjolla vain Active- ja Elite-versioissa. Huawein mukaan molemmat kokoversiot on valmistettu huippuluokan materiaaleista, ja ne edustavat ainutlaatuista klassista muotoilua, joka voidaan helposti yhdistää käyttäjän yksilölliseen tyyliin vaihdettavilla rannekkeilla.

Watch GT 3 46 mm version Huawei on varustellut 1,43 tuuman AMOLED-näytöllä ja 42 mm versiossa on pienempi 1,32 tuuman AMOLED-näyttö. Kelloihin on saatu 4 gigatavua tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia. Kellot ovat myös 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestäviä, joten kello kädessä voi mennä vaikka uimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch GT 3 -kellot tarjoavat myös integroidun GPS-tuen ja yhteys puhelimien kanssa onnistuu Bluetooth 5.2 -yhteyden ansiosta. Watch GT 3 -kellojen yksi ominaisuuksista on Bluetooth-puhelut, sillä älykelloissa on myös kaiutin. Kellot ovat saaneet Huawein muistakin kelloista tutun kruunupainikkeen, jonka avulla voidaan ohjata kellojen käyttöliittymää.

Molemmissa Watch GT 3 -versioissa on yli 100 harjoitustilaa, sisäänrakennettu harjoitussuunnittelija, parannettu paikannus juoksujen tarkkaa seurantaa varten sekä uusi viidennen sukupolven sykemittari. Watch GT 3 käyttää urheilutoimintojen seurantaan Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 3 on varustettu myös parannetulla SpO2-seurannalla, unen seurannalla sekä Bluetooth-puheluilla. Kello on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 3:ssa on suuri akku, joka kestää jopa 14 päivää 46 millimetrin mallissa ja jopa 7 päivää 42 millimetrin mallissa. Huawein mukaan 10 minuutin pikalataus antaa kelloille virtaa jopa 20 prosenttia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei