HuaweiSponsoroitu

Huawei ja Foodora mullistavat elektroniikan kotiinkuljetuksen – puolen tunnin toimituksella adaptereja, älykelloja sekä paljon muuta

Huawei ja Foodora vastaavat yhdessä suomalaiskuluttajien tarpeisiin keskellä ostostapojen murrosta. Yhteistyön myötä kuluttajat pystyvät tilaamaan aikaisempaa helpommin elektroniikkatuotteita suoraan kotiovelle toimitettuna.

Jo lähes 60 prosenttia suomalaiskuluttajista ostaa verkosta joka kuukausi, ja toiseksi suosituin verkko-ostamisen tuotekategoria on elektroniikka. Yhä useampi kuluttaja kaipaa nopeita toimituksia, mutta Suomessa esimerkiksi elektroniikkapuolella saman päivän toimitukset eivät ole vielä yhtä yleisiä kuin monilla muilla markkina-alueilla.

Edelleen tänä päivänä yksinkertaisten elektroniikkatuotteiden saaminen nopeasti kotiovelle voi olla hidasta. Esimerkiksi normaalisti verkkokaupasta tilaamalla tuotteen saa käsiinsä vasta parin päivän päästä normaalina postipakettina, mutta Huawein ja Foodoran yhteistyön ansiosta toimitus tapahtuu jopa 30 minuutissa.

Esimerkiksi tilanteessa, jossa uusi laturi tai adapteri pitäisi saada heti käyttöön, ei välttämättä ole aikaa odottaa useata päivää tuotteen toimitusta. Tällaisessa tapauksessa nopeat kotiinkuljetukset Foodoran kautta tuovat todellista lisäarvoa. Myös Foodoran asiakaskäyttäytymisestä voidaan nähdä suomalaisten kasvava kiinnostus elektroniikan kotiinkuljetusta kohtaan.

”Kiinnostus elektroniikan nopeaa kotiinkuljetusta kohtaan on selkeästi nähtävissä toimituspalvelu Foodoran asiakaskunnassa. Sadat käyttäjät etsivät palvelusta elektroniikkaa joka kuukausi. Vuoden 2022 aikana elektroniikan hakumäärät ovat kasvaneet tasaisesti noin 20 prosenttia kuukaudessa, ja elektroniikka onkin suurin yksittäinen hakutrendi palvelussa juuri nyt”, kertoo Joonas Nurmela, Huawein Head of PR and Communications.

Huawein tuotteiden tilaaminen Foodoran kautta toimii samalla tavalla kuin ruuan tai elintarvikkeiden tilaaminen. Tilauksen etenemistä pystyy myös seuraamaan reaaliaikaisesti Foodora-sovelluksesta puhelimella.

“Tämä on todellinen win-win-yhteistyö, joka hyödyttää ennen kaikkea asiakkaitamme. He ovat pitkään halunneet saada laadukasta elektroniikka nopeasti suoraan sinne, missä he ovat. Foodora ja Huawei pystyvät yhdessä helpottamaan suomalaisten arkea”, kertoo Foodoran Head of Business Development Max Börman.

Huawein tavoitteena on tarjota muuttuvassa markkinassa yksi parhaimmista ostokokemuksista yhdessä Foodoran kanssa. Yhteistyö Foodoran kanssa antaa Huaweille mahdollisuuden päästä lähemmäksi asiakasryhmää, jotka arvosta nopeaa toimitusta ja sujuvaa ostokokemusta. Huawein tuotteiden toimitus kestääkin vain puolen tunnin verran, joka on helpotus moneen yllättävään tilanteeseen.

Aiemmin esimerkiksi jonkin tarvikkeen rikkoutuminen juuri ennen tärkeää matkaa saattoi johtaa haastaviin tilanteisiin, mutta Foodoran kaltaiset nopeat tilaus- ja toimitusmahdollisuudet tuovat lisää vaihtoehtoja yllättävien tilanteiden ratkaisemiseen.

Foodora tarjoaa ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 20 euron tilauksille, joten kuluttajat saavat tilattua suurimman osan Huawei-tuotteista ilman toimituskuluja. Ilmainen toimitus koskee neljän kilometrin toimitusmatkaa. Huawein tuotteita pystyy tilaamaan Foodoran kautta kaupungeissa, joissa on Foodora Market. Kaupungit ovat Helsinki, Espoo, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu ja Lahti, joiden toimitusalueen sisällä asuu noin kaksi miljoonaa suomalaista.

Tuotevalikoima koostuu useista älytuotteista, joita ovat muun muassa älykellot- ja muut hyvinvointituotteet, langattomat kuulokkeet, reitittimet, adapterit sekä tietokonetarvikkeet. Tarkemmin valikoimaan pystyy tutustumaan Foodorasta tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei