HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa valikoiduille markkinoille pian Nova 8i -puhelin – pitää sisällään Snapdragon 662 -järjestelmäpiirin

Huaweilta ei ole nähty Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla enää uusia älypuhelimia, joka johtuu yhtiön vaikeasta tilanteesta. Huawei on kuitenkin vahvistanut julkaisevansa Kaakkois-Aasiassa uuden Nova 8i -älypuhelimen pian, mutta valitettavasti tarkkaa aikataulua ei ole annettu. Huawei Nova 8i -puhelimen odotetaan olevan uusi keskihintaluokan laite.

Puhelimesta tiedetään se, että muotoilun pitäisi olla hyvin lähellä Mate 30 Pro -huippupuhelinta. Huawei Nova 8i -puhelimeen on huhuttu 6,67 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelia, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä etukameraa varten tehty reikä. Tehoista pitäisi vastata yllättäen Qualcommin kehittämä Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä ei ole 5G-puhelin. Akunkeston tiedetään olevan 4300 milliampeeritunnin akun varassa ja se tukee Huawein tehokasta 66 watin pikalatausta. Akun pitäisi latautua tyhjästä täyteen vain 38 minuutissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan pyöreään kamera-alueeseen on odotettu neljää kamerasensoria, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin tasoiset syvyys- ja makrokamerat. Käyttöjärjestelmänä Nova 8i -puhelimessa toiminee edelleen Android 10, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 11 -käyttöliittymä. Todennäköisesti puhelimeen on lupa odottaa myös HarmonyOS 2.0 -päivitystä myöhemmin.

Huawei Nova 8i -puhelinta odotetaan markkinoille kolmessa väriversiossa, jotka ovat Moonlight Silver, Starry Black ja Interstellar Blue. Toistaiseksi kuvia tai hinnoittelua puhelimesta ei ole paljastettu. Nova 8i -puhelimen saatavuutta laajasti globaaleilla markkinoilla ei ole vahvistettu, joten todennäköisesti puhelinta ei kannata odottaa Euroopassa myyntiin.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei