SamsungYleinen

Tunnettu vuotaja paljasti kuvia Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista – tältä näyttävät odotetut taittuvanäyttöiset uutuudet

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3. / Kuva: Evan Blass

Samsungin uusia Galaxy Z -malliston taittuvanäyttöisiä älypuhelimia odotetaan julkaistavaksi vasta elokuussa, mutta jo viimeisien viikkojen aikana verkko on täyttynyt erilaisista vuodoista. Samsungin on tiedetty valmistelevan Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien julkaisua, ja aikaisemmin tänään FCC paljasti sertifiointitiedostoissaan muutamia uusia yksityiskohtia laitteista. Nyt puhelimista on nähty ensimmäiset markkinointikuvat.

Luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on saanut käsiinsä virallisia markkinointikuvia Samsungin tulevista Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimista. Ensimmäisessä kuvassa on esillä molemmat puhelimet ja samalla saadaan vahvistus laitteiden ulkoiselle toteutukselle. Toisessa kuvassa on vain Galaxy Z Fold 3, jonka rinnalla on S Pen -kosketusnäyttökynä. Kuva vahvistaa nyt viimeistään tiedon siitä, että Galaxy Z Fold 3 tulee olemaan maailman ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin kynällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Fold 3. / Kuva: Evan Blass

Galaxy Z Fold 3:n sisältä paljastuu suuri taittuva näyttöpaneeli, jossa on esillä haaleasti etukamera. Samsungin on odotettu tarjoavan puhelimessa ensimmäistä kertaa näytönalaisen etukameratoteutuksen, mutta markkinointikuvissa etukamera on kuitenkin selvästi esillä. Puhelimen takaosassa on esillä pitkulainen pystysuunnassa oleva kolmoiskamera, jonka alapuolella on LED-salamavalo. Galaxy Z Fold 3 -puhelimen kyljissä on myös äänenvoimakkuuspainikkeet, SIM-korttitelakka sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Valitettavasti nyt vuodetut kuvat eivät paljasta puhelimen ulkopuolella olevaa näyttöpaneelia.

Galaxy Z Flip 3 on jälleen simpukkapuhelin, mutta suurin muutos nähdään aikaisempaa suurempana ulkopuolen näyttöpaneelina. Ulkonäytöllä nähdään nyt siis enemmän sisältöä kerralla ja sen odotetaan olevan monikäyttöisempi. Galaxy Z Flip 3:n ulkopuolella on myös kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Puhelimen oikeassa reunassa on tuttuun tapaan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, johon on integroituna sormenjälkilukija. Galaxy Z Flip 3 näyttää koostuvan kaksisävyisestä takaosasta ja kehys on mattapintaista alumiinia.

Molempien tulevien puhelimien odotetaan olevan huippuluokan laitteita ja niissä nähdään suurella todennäköisyydellä Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri. Aikaisemmat tiedot ovat kertoneet, että Samsung suunnittelee puhelimien julkaisua elokuussa, mahdollisesti jo 3. elokuuta.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung