SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 4 -älykellot saavat suuren päivityksen myös tallennustilaan

Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsungin uudet Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot julkaistaan todennäköisesti 11. elokuuta järjestettävässä tilaisuudessa yhdessä taittuvanäyttöisten Galaxy Z -puhelimien kanssa. Galaxy Watch 4– ja Galaxy Watch 4 Classic -älykelloista on nähty ja kuultu erilaisia vuotoja jo useaan otteeseen, mutta nyt on saatu kuulla jälleen hieman lisää.

Galaxy Watch 4 -älykellot tulevat aikaisemmin vahvistettujen tietojen mukaan saamaan Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmän, jonka lisäksi eilen saatiin kuulla tietoja tehokkaammasta Exynos W920 -järjestelmäpiiristä. Tällä kertaa Sammobile.com-sivusto kertoo lisätietoja uutuuskellojen tallennustilasta. Tietojen perusteella Samsung on laittanut kelloihin mukavat 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, mikä on selvästi enemmän kuin aikaisemmissa kelloissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin älykelloissa on totuttu näkemään 4 tai 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joten Galaxy Watch 4 -kelloissa on selvä päivitys myös tämän osalta. Suurempi tallennustila mahdollistaa kelloihin enemmän sovelluksia ja suuremman määrän omia tiedostoja, kuten musiikkia tai kuvia.

Kelloissa tullaan näkemään uusi Exynos W920 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa jopa 1,25 kertaa nopeamman prosessointiajan verrattuna vanhaan Exynos 9110 -piirin. Lisäksi Exynos W920 tarjoaa jopa 8,8 kertaa paremman grafiikkasuorituskyvyn. Kelloissa nähdään kaiken tämän lisäksi myös suurempi 1,5 gigatavun RAM-muisti, joka on kolme kertaa enemmän kuin aikaisemmissa älykelloissa.

Samsungin uudet älykellot tulevat uusien tietojen valossa olemaan erittäin mielenkiintoisia, ja teknisesti jopa kilpailijoita edellä. Samsungin odotetaan julkaisevan älykellot 11. elokuuta, mutta toistaiseksi päivää ei ole Samsungin puolelta vahvistettu.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung