OnePlusYleinen

OnePlussan edullisemmat tuotteet tulossa markkinoille – uusi OnePlus TV julkaistaan Intiassa 2. heinäkuuta

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoi taannoisessa haastattelussa, että yhtiö on julkaisemassa pian markkinoille edullisempia laitteita sekä erityisesti edullisempia älypuhelimia. Nyt OnePlussan edullisemmat tuotteet ovat tulossa markkinoille, sillä Pete Lau on vahvistanut uuden ja edullisemman OnePlus TV:n julkaisuajankohdan Twitterissä.

Laun mukaan OnePlussan premium-älytelevisiokokemus on tulossa aikaisempaa edullisempaan hintapisteeseen Intiassa. Julkaistu kuva vahvistaa julkaisupäivän olevan 2. heinäkuuta, eli julkaisuun on vielä kolme viikkoa aikaa. Jo aikaisemmin OnePlussan uusi televisio on paljastunut osittain Bluetooth SIG -sertifiointitietokannasta 55 tuuman kokoisena. Toistaiseksi tulevasta OnePlussan edullisemmasta älytelevisiosta ei tiedetä kovinkaan paljoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuoden syyskuussa OnePlus julkaisi ensimmäiset OnePlus TV -laitteensa, jotka kantoivat nimiä TV 55 Q1 ja TV 55 Q1 Pro. Televisioiden hinnoittelut asettuivat 899-1284 euron välille, joten nyt edullisemman OnePlus TV:n voidaan odottaa olevan selvästi edullisempi.

OnePlussalta on odotettu myös edullisempaan OnePlus Z -älypuhelinta, jonka julkaisun on huhuttu olevan heinäkuun puolivälissä. Toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut julkaisua, mutta todennäköisesti tulevina viikkoina myös kyseisestä laitteesta tullaan kuulemaan lisätietoja. OnePlus Z -puhelimen rinnalla OnePlussalta odotetaan lisäksi OnePlus Buds -täyslangattomia nappikuulokkeita.


Lähde: Twitter (Pete Lau)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus