HonorYleinen

Huhu: Honor 30S saa uuden Kirin 820 -järjestelmäpiirin ja 5G-tuen

Tältä voi näyttää Honor 30S

Honor on julkaissut uusia puhelimia kovaa tahtia erityisesti Kiinan markkinoilla ja myös Euroopassa julkaistiin helmikuun lopulla valikoiduille markkinoille uusia puhelimia. Honor on myös suunnittelemassa uusia älypuhelimia ja Honor 30 -mallisto on yksi odotetuimmista, minkä julkaistu tapahtunee kevään tai kesän aikana. Mallistoon on huhun mukaan tulossa myös Honor 30S, joka on keskihintaluokan älypuhelin.

Mielenkiintoisen Honor 30S -puhelimesta tekee mahdollisesti sisuksista löytyvä uusi järjestelmäpiiri. Tietojen mukaan Honor hyödyntäisi puhelimessa Huawein toistaiseksi julkaisematonta Kirin 820 -järjestelmäpiiriä, jossa on integroitu 5G-modeemi. Honor 30S olisi siis yksi edullisimmista 5G-älypuhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Phelin on paljastunut myös Kiinan sertifioinneista.

Puhelimen mallikoodi on mahdollisesti CDY-TN00, joka on nähty myös sertifiointitiedoissa Kiinassa. Valitettavasti puhelimesta ei tiedetä tällä hetkellä kovin paljoa, mutta sertifiointitietojen mukaan Honor 30S tulee saamaan 40 watin pikalatauksen. Lisäksi nettiin on julkaistu kuva, joka esittää puhelimen muotoilua, mutta kuva itsessään ei todennäköisesti ole aito. Puhelimen takaosan vasemmassa yläkulmassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kameraa ja kaksois-LED-salamavalo. Kuva myös vihjaa Honor 30S:n saavan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan.

Tällä hetkellä Honor ei ole itse vahvistanut puhelimen olemassaoloa, mutta kevään aikana Honor 30S -puhelimesta sekä muista Honor 30 -malliston puhelimista tullaan todennäköisesti kuulemaan vielä lisätietoja. Honor 30S -mallin hinnoittelun odotetaan asettuvan 300 dollarin tasolle.

Lähde: GSMArena

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor